Vprašanja, razprave o izdelkih

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mairie esther
2 sporočila
mairie esther fr
Pozdravljeni,Hiša je visoka 30 cm, globoka 38 cm in široka 46 cm. Na žalost nimam dimenzij rampe, ker ni zdržala manipulacije, ki jo izvajam trikrat na teden, da očistim hišico mojih zajcev. Hiša ima dva vhoda. Osebno jo najdem zelo dobro, saj imam tri pritlikave zajce in vsi trije lahko splezajo na njo ali se vsi trije zatečejo v notranjost. Skrbelo me je, da bo rampa zlomljena, sem jo popravila, pa se je ponovno zlomila in na koncu danes ni več rampe, moji zajci pa skočijo gor kar takoj. Rešetka ni snemljiva, vendar ugibam, da se jo z rezanjem lahko odstrani. Osebno je ne uporabljam za seno, saj moji zajci živijo zunaj, mi pa omogoča, da imam na čez slamo še konopljeno podlago za izolacijo hišice.
Manue
2 sporočila
manue fr
Pozdravljeni, ali mi lahko ponovno navedete natančne dimenzije hišice, saj niso najbolje pojasnjene! Ali je več vhodov? Ali je mreža za seno odstranljiva? Hvala za vaše pojasnilo!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo