Vprašanja, razprave o izdelkih FRONTLINE COMBO Chat

95% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Ne vem, ali naj izberem Frontline Combo ali Beaphar Fiprotec? Kateri je bolj sprejemljiv? Hvala
Emmanuel
1 sporočila
emmanuel fr
Pozdravljeni, imam 2 mački in sem uporabil Frontline Combo, nisem imel nobenih težav, zelo učinkovit izdelek z eno aplikacijo, za nas je bila težava rešena, a smo jim preventivno dali še drugi odmerek.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, vidim v postavljenem vprašanju, da ni omejitve glede teže, tudi kar se tiče minimalne teže? Moja mačka tehta 2,4 kg. Hvala
ESTELLE
6 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, to je mogoče pri mačkah in mladičih, starih 8 tednov in težkih 1 kg, ter pri dihurjih!! (ki verjetno ne tehtajo veliko)
melanie
1 sporočila
melanie fr
Že 48 ur je od tega, ko je bila pipeta nameščena, in še vedno so bolhe, ali je to normalno???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vaša žival verjetno ne reagira na ta izdelek. Priporočamo naslednje povezave: https://www.zoomalia.com/animalerie/pipettes-anti-parasites-pour-chat-advantage-de-4kg-p-11820.html https://www.zoomalia.com/animalerie/pipettes-anti-parasites-advantage-chat-lapin-de-4kg-p-11819.html

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
ESTELLE
6 sporočila
estelle fr
ali pa pojdite k veterinarju, ki bo dal tableto za požiranje
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Že dolgo časa se zgodi, da Frontline ne deluje več proti bolham na mojem mačku. Uporabljam Stronghold, ki je veliko bolj učinkovit, vendar je na recept. Pokličite svojega veterinarja in mu pojasnite svoj problem. Prodali vam bodo nekaj ustreznega ali pa vam bodo izdali recept, da ga kupite na spletu.
sabrina
80 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, te pipete so primerne za mačke do katere teže? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

za te pipete ni omejitve teže.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo