Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Anti Griffures pour Chaton et Chat Spray

40% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, ali lahko to razpršim na lesene površine, brez tveganja, da bi pustil madeže? Hvala.
severine
1 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, lahko to razpršim na moj kavč iz blaga?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo vam, da lahko ta izdelek razpršite na vašo tkaninsko zofo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Martine
3 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če se sprej proti praskam lahko uporablja na tapeti, saj moj maček kljub drevesu za praskanje in kokosovi preprogi praska mojo tapeto do te mere, da odtrga trakove? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ja, vendar bodite previdni, da izdelka ne razpršite preblizu vaših tapet, da se izognete madežem.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Armelle
7 sporočila
armelle fr
Pozdravljeni, Ali ta izdelek preprečuje mačkam, da bi se dotikale rastlin/lončkov/zelja? Glede na to, da je izdelek na osnovi limone, predvidevam, da ne predstavlja težav, če se razprši na zemljo ali rastline?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek omogoča zaščito vašega pohištva in preprog pred praskami, ne pa tudi vaših rastlin.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo