Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Intestinet Prehransko dopolnilo za glodalce in lagomorfe
100% stranke
priporočam ta izdelek
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurent
Zdravo, od sobote imam činčilo doma. V trgovini za živali je bila bolna 10 dni, vendar se je bolje počutila. Pri nas je 3 dni imela normalno blato, danes zjutraj pa manj suho in čvrsto, bolj vlažno. Ali vaš izdelek za črevesje ustreza činčili? Imam enega, ki je doma že eno leto odprt in je bil malo slabo zaprt, ali ga lahko uporabim? HVALA
1 sporočila
maya
kupil sem 150g pakiranje in notri ni merilne žličke... Hvala, da mi lahko poveste, kako naj odmerim z nečim drugim (čajna žlička/koliko?)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni običajno, da niste prejeli dozirne žlice, saj je priložena vsaki embalaži. Ali ste dobro pogledali v notranjost škatle (v izdelku)? Kakorkoli že, lahko uporabite ravno čajno žličko za 250 ml vode. Poleg tega, ker je ta izdelek prebiotik, tudi če bi prišlo do predoziranja, ni nobene nevarnosti za žival. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jennifer
Pozdravljeni, ker sem naročila to prehransko dopolnilo v pakiranju po 150 g, se doziranje razlikuje. Ne razumem navodil za uporabo, saj se razlikujejo od 10 g in nisem prejela ustrezne merice. Ali mi lahko poveste, kakšna bi bila količina?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kapsula je v posodi z dodatkom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
38 sporočila
laurine
Pozdravljeni, ali je to dopolnilo v tekoči obliki ali v obliki tablet? Kako naj ga dam svojemu zajcu? Ali ta izdelek deluje pri blagi driski?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta dodatek je v obliki prahu, ki ga raztopite v pitni vodi. Uporablja se za vzdrževanje 3-krat na teden ali kot 10-dnevna kura v obdobjih stresa. To ni antidiarično sredstvo, temveč ponovno vzpostavi ravnovesje črevesne flore. Pri zelo blagi in prehodni driski lahko kljub temu izboljša prehodnost. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
lucie
živjo, kdaj bo ta izdelek na voljo? lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno na voljo za prodajo in na zalogi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
compte supprimé
Pozdravljeni, Ali je ta izdelek nujno potreben ves čas za majhno miško? Povedali so mi, naj uporabim ta izdelek le v primeru driske in stresa. Kakšna je situacija? Ali ga potrebujejo ves čas? Vnaprej hvala, Mimi
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To je izdelek, ki ga je treba uporabljati občasno. Ni bistvenega pomena za miško.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To je izdelek, ki ga je treba uporabljati občasno. Ni bistvenega pomena za miško.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia