Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Pipette Spot-On Insekticid za Velike Glodalce - Odbija parazite
93% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
melanie
Pozdravljeni, moj zajec je trenutno star med 2 in 3 mesece, rad bi vedel, od katere starosti lahko uporabljamo ta izdelek na zajcu? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Priporočamo vam uporabo pipete za majhne glodalce in po treh mesecih pipeto za insekte za velike glodalce. Upoštevati je treba, da so ti izdelki repelenti, zato če kljub zdravljenju praskanje ali prisotnost parazitov vztraja, je priporočljivo obiskati veterinarja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, kupila sem te pipete za mojega zajca in morskega prašička, ki živita skupaj, vendar se po uporabi izdelka medsebojno ližeta, je to hudo? Če je, katero drugo pipeto mi priporočate? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Čeprav ta izdelek ni strupen, se zaužitje v večjih količinah ne priporoča. Najboljša rešitev bi bila, da ločite vaši dve živali za 24 ur po nanosu. Tako bi imel izdelek čas, da se razporedi po celotnem kožuhu, in medsebojno lizanje ne bi predstavljalo več težav. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
anais
Pozdravljeni, ali je ta izdelek učinkovit proti ušem pri morskih prašičkih, ki so že okuženi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bo deloval kot repelent. Če ima vaš morski prašiček le nekaj uši, bo to zadostovalo. Potrebno bo tudi zdraviti njegovo okolje, da preprečite ponovno okužbo. Če težava vztraja, vam priporočamo, da se za bolj radikalno zdravljenje proti parazitom posvetujete z vašim veterinarjem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
Kako se uporablja ta izdelek?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je pipeta: proizvod se neposredno nanese na kožo živali na bazi vratu med lopaticami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
opique
Ali je učinkovit proti garji in psevdogarji?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek ni zasnovan za delovanje proti garjah. Deluje samo proti zunanjim parazitom, kot so bolhe in drugi zunanji paraziti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia