Vprašanja, razprave o izdelkih FRANCODEX Pipette proti parazitom z Ikaridinom za glodalce in zajce

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laurine
2 sporočila
laurine fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek samo repelent ali je tudi insekticid? Moja pritlikava zajčica lionhead je dobila bolhe zaradi mojega mladička mačke in ne vem, kateri izdelek ji naj kupim, da se vsega znebim, saj je spodnji del njene dlake nekako volnen. Ali mi lahko svetujete kateri izdelek naj vzamem? Hvala vnaprej!
Christelle
2 sporočila
christelle fr
Pipete so popolne, moj angora zajec vedno znova ujame parazite, odkar uporabljam te pipete in ko očistim kletko s kresolom, nič več.
Laurine
2 sporočila
laurine fr
Kaj je kreozol?
Christelle
2 sporočila
christelle fr
Krezil je čistilno in razkuževalno sredstvo proti bakterijam, glivam in kvasovkam, ki se lahko najde v vrtnarijah, vendar ne povsod. Pri nas je na voljo v trgovini Gamm Vert na oddelku za perutnino ali pa na internetu. Ima poseben vonj, toda je odlično. Moj angora zajec, takoj ko ujame bakterijo, se to razširi vse do ušes in povzroči garje. Odkar uporabljam pipete in čiščenje kletke s krezilom, ni več ničesar ujel.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo