Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Pipette proti zajedavcem za male glodavce 3 x 0,3ml - Odbijajo parazite

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MARIE
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ali se "Francodex Pipettes Insectifuges Petit Rongeur 3 de 0,3ml" lahko naneso na hrbet ježa? V vrtu imam enega, ki se veliko praska. Poleg tega, ali imate morda anthelmintik za ježe? Da bi postavila majhne posodice z vodo zunaj. Hvala vam vnaprej za vašo pomoč in odziv. Lep pozdrav, Marie
Amélie
10 sporočila
amélie fr
Za pipete ni dobro. Daj 1 žlico jabolčnega kisa v 1 L vode v steklenico s pršilom, da razkužiš pripomočke, nanašaj na dlako. Lahko dodaš tudi kapljico v pijačo, kar pomaga želodcu in preprečuje nekatere bolezni. Za razglistenje je najboljši Panacur. Kot za zajce. Pri tvojem veterinarju ;) Poskusi uporabljati bio sestavine namesto kemičnih izdelkov, kot so pipete. Na internetu lahko najdeš DIY mešanice za odganjanje žuželk okoli ograde ali drugih območij.
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za gerbile? Hvala vnaprej.
Marion
3 sporočila
marion fr
Pozdravljeni. Moji morski prašički so stari 1 mesec. So te pipete primerne zanje? Hvala.
Serena
1 sporočila
serena fr
Pozdravljeni, opazil sem, da ima moj podgana uši. Ali je ta izdelek primeren za njihovo odstranjevanje? In če je: Ali zadostuje ena pipeta enkrat na mesec?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta pipeta bo primerna za odstranjevanje uši vašega podgana, učinkovita je štiri tedne. Priporočamo uporabo čistila proti parazitom v okolju vašega glodalca, da preprečite ponovno okužbo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, od katere starosti lahko uporabljamo insekticid, imam dva majhna podgana, stara 2 meseca.
Liegey
1 sporočila
liegey fr
Ali je to primerno za majhne miši? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren za vse odrasle glodavce, vključno z miškami. S spoštovanjem, Zoomalia ekipa
Filliaert
1 sporočila
filliaert fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek učinkovit v primeru srbeče pršice pri podganah? Če ne, kateri izdelek bi priporočili? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ni učinkovit proti garjam, priporočamo vam, da se neposredno posvetujete z veterinarjem. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
laurent
1 sporočila
laurent fr
Dober večer, imam ruskega hrčka, ki tehta 50 gramov. Na njem in v gnezdu so rdeče žuželke. Bi bil ta izdelek primeren za odstranitev teh rdečih žuželk? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svojega ljubljenčka lahko obravnavate s temi pipetami, vendar se dobro držite pogojev uporabe. Priporočljivo je tudi obdelati okolico živali, da izločite ličinke in preprečite ponovno infestacijo. https://www.zoomalia.com/animalerie/spray-antiparasitaire-125ml-hygiene-de-l-environnement-elimine-poux-puces-et-tiques-p-24119.html Ne oklevajte in povprašajte za nasvet svojega veterinarja, če težava traja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za korejske veverice? Imam majhno samičko, staro 4 mesece ... če ne, kaj mi svetujete? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te pipete so primerne za vse glodavce, lahko jih uporabite za korejskega veverička. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
annabelle
2 sporočila
annabelle fr
to ni nevarno za zlate hrčke in kaj mi svetujete, če ne
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je ta izdelek primeren za hrčke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo