Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Pipette proti zajedavcem za male glodavce 3 x 0,3ml - Odbijajo parazite
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, ali se "Francodex Pipettes Insectifuges Petit Rongeur 3 de 0,3ml" lahko naneso na hrbet ježa? V vrtu imam enega, ki se veliko praska. Poleg tega, ali imate morda anthelmintik za ježe? Da bi postavila majhne posodice z vodo zunaj. Hvala vam vnaprej za vašo pomoč in odziv. Lep pozdrav, Marie
10 sporočila
amélie
Za pipete ni dobro. Daj 1 žlico jabolčnega kisa v 1 L vode v steklenico s pršilom, da razkužiš pripomočke, nanašaj na dlako. Lahko dodaš tudi kapljico v pijačo, kar pomaga želodcu in preprečuje nekatere bolezni. Za razglistenje je najboljši Panacur. Kot za zajce. Pri tvojem veterinarju ;) Poskusi uporabljati bio sestavine namesto kemičnih izdelkov, kot so pipete. Na internetu lahko najdeš DIY mešanice za odganjanje žuželk okoli ograde ali drugih območij.
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za gerbile? Hvala vnaprej.
3 sporočila
marion
Pozdravljeni. Moji morski prašički so stari 1 mesec. So te pipete primerne zanje? Hvala.
1 sporočila
serena
Pozdravljeni, opazil sem, da ima moj podgana uši. Ali je ta izdelek primeren za njihovo odstranjevanje? In če je: Ali zadostuje ena pipeta enkrat na mesec?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta pipeta bo primerna za odstranjevanje uši vašega podgana, učinkovita je štiri tedne. Priporočamo uporabo čistila proti parazitom v okolju vašega glodalca, da preprečite ponovno okužbo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, rad bi vedel, od katere starosti lahko uporabljamo insekticid, imam dva majhna podgana, stara 2 meseca.
1 sporočila
liegey
Ali je to primerno za majhne miši? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren za vse odrasle glodavce, vključno z miškami. S spoštovanjem, Zoomalia ekipa
1 sporočila
filliaert
Pozdravljeni, ali je ta izdelek učinkovit v primeru srbeče pršice pri podganah? Če ne, kateri izdelek bi priporočili? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni učinkovit proti garjam, priporočamo vam, da se neposredno posvetujete z veterinarjem. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurent
Dober večer, imam ruskega hrčka, ki tehta 50 gramov. Na njem in v gnezdu so rdeče žuželke. Bi bil ta izdelek primeren za odstranitev teh rdečih žuželk? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svojega ljubljenčka lahko obravnavate s temi pipetami, vendar se dobro držite pogojev uporabe. Priporočljivo je tudi obdelati okolico živali, da izločite ličinke in preprečite ponovno infestacijo. https://www.zoomalia.com/animalerie/spray-antiparasitaire-125ml-hygiene-de-l-environnement-elimine-poux-puces-et-tiques-p-24119.html Ne oklevajte in povprašajte za nasvet svojega veterinarja, če težava traja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za korejske veverice? Imam majhno samičko, staro 4 mesece ... če ne, kaj mi svetujete? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te pipete so primerne za vse glodavce, lahko jih uporabite za korejskega veverička. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
annabelle
to ni nevarno za zlate hrčke in kaj mi svetujete, če ne
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je ta izdelek primeren za hrčke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia