Vprašanja, razprave o izdelkih Fortiflora Mačji Probiotik za črevesno floro v prahu v vrečkah
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
ferreira
Živjo, Ali mi lahko poveste natančno sestavo, ki je navedena na škatli fortiflora Purina Pro Plan za mačke? Najlepša hvala!
1 sporočila
magali
Pozdravljeni
Sestave ni napisane v francoščini na škatli. Glede na spletni vir in sestavo v angleščini na pakiranju:
Sestavine:
meso in mesni stranski proizvodi živalskega izvora, minerali.
Dodatki:
Prehranski dodatki:
taurin (2.480 mg/kg), železov (II) sulfat monohidrat [Fe] (430 mg/kg), kalcijev jodat, brezvodni [I] (11 mg/kg), baker (68 mg/kg), manganov (II) sulfat monohidrat [Mn] (200 mg/kg), cinkov sulfat monohidrat [Zn] (700 mg/kg), selen [Se] (0,64 mg/kg).
Stabilizator črevesne flore: Enterococcus faecium SF 68.
Upam, da sem vam pomagal
Lep pozdrav
Sestave ni napisane v francoščini na škatli. Glede na spletni vir in sestavo v angleščini na pakiranju:
Sestavine:
meso in mesni stranski proizvodi živalskega izvora, minerali.
Dodatki:
Prehranski dodatki:
taurin (2.480 mg/kg), železov (II) sulfat monohidrat [Fe] (430 mg/kg), kalcijev jodat, brezvodni [I] (11 mg/kg), baker (68 mg/kg), manganov (II) sulfat monohidrat [Mn] (200 mg/kg), cinkov sulfat monohidrat [Zn] (700 mg/kg), selen [Se] (0,64 mg/kg).
Stabilizator črevesne flore: Enterococcus faecium SF 68.
Upam, da sem vam pomagal
Lep pozdrav
1 sporočila
daniel
Sestava: Meso in mesni izdelki, mineralne snovi. Analiza hranilnih snovi Enterococcus faecium SF68® Najmanj 1x108 CFU/gBeljakovine 55%Vsebnost maščob 19%Surova vlaknina 1%Vitamin E 7500 mg/kgVitamin C 1450 mg/kgTavrin 2480 mg/kgEnergetsko vrednost (EM)* 3.9 kcal/g* Te vrednosti odražajo povprečne količine hranil v izdelku približno 9 mesecev po proizvodnji. Vrednosti ustrezajo hranilom, ki so dodana in tistim, ki so naravno prisotna v sestavinah formule.
5 sporočila
catherine
To je stabilizator črevesne flore, ki vsebuje enterokoka faecium za ponovno naselitev prebavne cevi pri mačkah in mačjih mladičih po na primer antibiotični terapiji. Podrobno analizo vam je posredoval Daniel O.
1 sporočila
marie-laure
Izdelek toplo priporočam, saj so težave z drisko rešene v manj kot dveh dneh. Dajati je treba eno vrečko na dan za tri dni, največ en teden. Vedno ga imam pri sebi. Za informacijo, na ZOOMALIA je cenejši. Pri veterinarju je škatla skoraj 50 evrov.
2 sporočila
carine
Dober večer, Če imate kakršne koli dvome o tem izdelku, vam lahko zagotovim, da je izjemno učinkovit. Vedno ga imam pri sebi za mojih 5 mačk, če bi bilo potrebno. Ena od mojih mačk se je rešila za las zaradi tega!Prosim, natančneje navedite temo vašega vprašanja, tako da vam lahko odgovorimo z več podrobnostmi, če želite?... Lep pozdrav,