Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
valentin
5 sporočila
valentin fr
Pozdravljeni, spet jaz. Imam samo vprašanje glede dimenzij. Imam akvarij, dolžine 60 cm. Katero rampo bi mi priporočali: 38/61 cm ali 53/83 cm? Hvala za vašo potrpežljivost. S spoštovanjem.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, 58/83, ki ima 1100 lumnov. Za 50L to pomeni približno 22 lumnov na liter. To je spodnja meja. Za akvarij z zahtevnimi rastlinami je potrebno predvideti 40 lumnov na liter. Michel
valentin
5 sporočila
valentin fr
Pozdravljeni. Hvala, Michel, za vaš odgovor. Sledil bom vašemu nasvetu. Lep preostanek dneva. Lp
valentin
5 sporočila
valentin fr
Zdravo vsem. Na tem mestu bom kupil ta LED trak in prebral sem negativno mnenje v zvezi s tem, da te rampe ni mogoče priključiti na programer komercialno dostopnega. Mi lahko zagotovite nasproten dokaz? Hvala. Lep pozdrav.
jimmy
1 sporočila
jimmy fr
Pozdravljeni, svetilka mora biti stalno priključena, ima že integriran programator, ki je nastavljiv samo prek aplikacije za pametni telefon.
valentin
5 sporočila
valentin fr
Najlepša hvala za vaš hiter odgovor. Bom oddal naročilo. Želim vam lep dan. Lep pozdrav.
valentin
5 sporočila
valentin fr
Pozdravljeni ponovno vsem. Vidim, da obstajajo napajalniki na drobno in spraševal sem se, ali je vse predvideno glede priklopa. Hvala vam. S spoštovanjem.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo