flamski velikan

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
gwendoline
1 sporočila
gwendoline fr

Pozdravljeni, želim posvojiti flamskega velikana in se obračam na vas, da izvem, kakšno vrsto kletke, zajčnika, hišice, ograde naj kupim, da bo pri nas pravilno nameščen.

Delphine
10 sporočila
delphine fr

Pozdravljeni,

Imam dve majhni zajčici in ko vidim, koliko prostora že potrebujeta...

Po mojem mnenju je to v kupljeni kletki ali zajčniku nemogoče! Morda pa lahko ograjite del svojega vrta, da naredite velik ogradek? Na spletnem mestu so velike koče/zaklonišča, ki merijo 60 cm x 40 cm x 50 cm v višino, kar bi moralo biti dovolj. Lahko ga pustite tudi prosto po hiši, saj so zajci na splošno zelo čisti in je popolnoma izvedljivo, da mu dovolite dostop do celotnega doma ali vsaj ene sobe: lahko ima straniščno posodo kot mačke za svoje potrebe, kotiček za počitek ipd.

Inès
25 sporočila
inès fr
Bodi velik, tako kot zelo veliki ograjeni prostor, saj je kletka za flamskega velikana preprosto NEMOGOČA. Strinjam se z Delphine, to ni mogoče, niti zajčnik, in treba je poskrbeti za zelo veliko zavetje. Najboljša rešitev je imeti zajca, ki prosto biva po hiši, saj so zelo čisti. Naučiš ga, da gre na stranišče v steljo, in označiš strogo prepovedana mesta, in to je to. Za velike zajce je potrebno predvideti veliko hrane, varno sobo za ponoči, ko trkajo ali praskajo po tleh, in ko grizejo. Moja zajklja, stara 3 mesece, ponoči povzroča velike zvoke z vsem, kar počne, ko trka in podobno. Treba je videti tudi to, da moja zajklja praska, kot da bi poskušala izkopati luknjo na mizi, medtem ko se igram z njo, in povzroča hrup, lahko tudi praska po parketu, zato bi jo čez dan pustila v popolni svobodi, ponoči pa v varni sobi ali v ograjenem prostoru. Upam, da sem ti pomagala, vendar se pozanimaj na veliko straneh in forumih, če je potrebno.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo