Forum za akvaristiko

FILTER ZA AKVARIJ

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SIMONE
1 sporočila
simone fr

Pozdravljeni, imam akvarij s približno 130 litri in ga trenutno obnavljam. V njem je notranji filter, kar se mi zdi neugodno za čiščenje. Rad bi ga nadomestil z zunanjim filtrom. Je to mogoče?

Hvala za vašo pomoč.

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Seveda je to mogoče.

Potrebno je le nekaj prostora pod akvarijem ali ob njem, vendar nujno pod nivojem vode v akvariju, da se ne tvega, da bi črpalka ostala brez dometa v primeru električnega izpada.

Za odstranitev zunanje črpalke in čiščenje filtrirnih mas je bolje imeti dvojne ventile. To omogoča, da sesalne cevi in cevi za izpust ne ostanejo prazne in da ni potrebno sesati vode za ponovni zagon črpalke.

cab65

geoffrey
3 sporočila
geoffrey fr

Pozdravljeni, imam akvarij s 110 litri in rad bi namestil notranji filter JBL CristalProfi i80 greenline, ampak ne vem, kateri dodatni modul naj kupim zraven ^^

Trenutno imam notranji filter z modro peno, ogljem, vato in keramičnimi kroglicami

Prosim, pomagaj mi ^^

Alain
259 sporočila
alain fr

Živjo,

Moral bi ustvariti svojo temo z drugačnim naslovom in se ne navezovati na to.

To bo omogočilo, da jo, če bo potrebno, lažje najdemo za morebitno nadaljevanje razprave.

cab65

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo