Forum za akvaristiko

Filter za akvarij, kaj izbrati

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
aurélien
10 sporočila
aurélien fr

Dober večer,

Razmišljam o zamenjavi notranjega filtra za zunanji filter v mojem akvariju s 180L neto.

Moja izbira je med filtroma Fluval 206 ali 306.

Rad bi slišal mnenja o teh filtrih in kateri bi bil bolj primeren.

V naprej hvala vsem, ki mi boste odgovorili.

Lep večer.

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Filter Fluval 206 ima pretok 780L/h, kar je 4,33-kratnik prostornine tvojega akvarija na uro, in filter 306 ima pretok 1050L/h, kar je 5,8-kratnik prostornine na uro.

Če je tvoj akvarij zmerno naseljen in pravilno zasajen (na primer v amazonskem slogu), je 206 zadosten.

Če je tvoj akvarij namenjen zlatim ribicam ali japonskim koi krapom, boš potreboval 306.

Alain

aurélien
10 sporočila
aurélien fr

hvala za vaš odgovor!!!

tip amazonke! torej bo 206 moja izbira, še enkrat hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo