Forum za akvaristiko

filter Fluval 206

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr

pozdravljeni! 18. marca sem naročila zunanji filter Fluval 206. Danes (21. marca okoli 13. ure) sem ga tudi prejela. Karton je bil zunaj nepoškodovan. Znotraj je bila škatla, ki vsebuje filter, prav tako zaščitena s papirjem in nepoškodovana, zato nisem podala pritožbe prevozniku za ta paket, ki je bil na videz cel. Ampak (ker vedno obstaja ampak) ko sem želela priključiti filter, sem opazila, da je gumb za hitro pumpanje zlomljen! Zato ne morem zagnati svojega filtra, razen če mi ne razložite, kako to storiti. Poskušam vas kontaktirati že vsaj desetkrat od 14.30 ure, vendar je telefon bodisi zaseden bodisi imam glasbo brez odgovora vsaj 10 minut...... Upam, da mi boste odgovorili čim prej...... Lahko me tudi pokličete na naslednji številki: 03 20 31 43 14 ali 06 85 32 39 37. Hvala vnaprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo