Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja kocka Felt Zolia
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stephanie
Zdravo, ali je kocka pralna v pralnem stroju?
3 sporočila
hÉlÈne
Nikoli preizkušeno. Mislim, da je to nekakšen filc, ki bi se zaradi tega deformiral. Raje položim odejo, ki gre lahko v pralni stroj, za preostanek pa odstranim dlake z lepilnim valjčkom in poškropim malo febreza ter obrišem s krpo.
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, Imam pohištvo z višino le 28 cm in rad bi vedel, ali je mogoče vanj nekoliko "potisniti" stvari ali pa je res trdno in zato to ni mogoče. Hvala
3 sporočila
hÉlÈne
Snov ni trda, temveč neke vrste gosta filca, malo jo lahko oblikujemo (kocko na primer prejmemo ravno), vendar za pohištvo velikosti 28 cm višine ne garantiram končnega rezultata.
3 sporočila
marie pierre
Pozdravljeni, Niša ni namenjena za prenašanje teže mačke! Gre za kocko iz filca, ki jo postavite v kockasto omarico … Če je mačka večja, vam odsvetujem..
4 sporočila
marie aude
Pozdravljeni. Koliko teže lahko kocka prenese, če žival želi splezati nanjo?
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni, res ni veliko, to je precej dolgočasna snov!
3 sporočila
virginie
Ne bom rekel ničesar, saj to ni namenjeno za na to stopiti, to se raje vgradi v pohištvo z nišo
3 sporočila
solène
To ni narejeno tako, da se mačka uleže nanj, ampak pod njega, ne bo zdržal več kot 1 kg in celo takrat se bo udrlo (moja najmlajša je to delala, ko je bila mladiček, medtem ko je bil moj velik maček notri).
1 sporočila
patricia
kocka je iz filca in nima ojačevalne strukture, zato se bo, če bo vaša mačka stopila nanjo, zgornji del upogibil. Ta kocka je uporabna samo za spanje v njej.