Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Prime s Piščancem in Granatnim Jabolkom za Odrasle Mačke

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, navedeno je, da je izdelek proizveden v Italiji; moji mački so bile te briketi zelo všeč. Ni bilo nobenih težav s prebavo in dlaka je bila čudovita. Lep pozdrav
Saile
3 sporočila
saile fr
Katere so posebnosti briketov Farmina N&D?
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Ali so ti briketi izdelani v Italiji ali Srbiji? To je pomembna informacija, saj kakovost očitno ni enaka. Hvala
Frédérique
1 sporočila
frédérique fr
Opravičujem se, ampak vam ne morem odgovoriti. Te brikete za mojo mačko ne kupujem več
brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Ne kupujem več te brikete za moje mačke. Preveč težav z m1l z blagovnimi znamkami, še posebej trenutno. Zdaj sem pri Amikinos.
Manuela
2 sporočila
manuela fr
Izdelane so v Italiji in boljše nisem našla. Poskusila sem že več znamk briketov za moje mačke, in kot vzrediteljica vem, o čem govorim. To so edine, pri katerih ni driske in predvsem iztrebki mačk nimajo vonja. Žal pa ne morejo ustrezati vsem.
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Izdelane so v Italiji.
Valerie
1 sporočila
valerie fr
Kot v prejšnjih odgovorih, so izdelane v Italiji
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Vse, ki sem jih do sedaj kupila, so prišle iz Srbije, in sem nehala kupovati, ker so bile zadnje vreče briketov, ki sem jih kupila, neprimerne za uživanje. Briketi so bili lepljivi in imeli bele pike. Ne želim tvegati, saj imam več mačk.
Carole
1 sporočila
carole fr
Izdelane so v Italiji. Zelo dobre brikete, moje mačke jih obožujejo.
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Naročil sem Farmina izdelke in prišli so iz Srbije
Stéphane
2 sporočila
stéphane fr
Dober večer, tiste, katere sem naročil in prejel prejšnji teden, so bile izdelane v Srbiji. To je navedeno na rdečem traku na dnu paketa (z zlatimi črkami, ki so težko berljive). Koda se začne s SRB (torej Srbija). S paketom začnem jutri in prehajam iz Orijena na Farmino (upam, da bo kvaliteta na nivoju.
Stéphane
2 sporočila
stéphane fr
Dober večer,Tiste, ki sem jih naročila in prejela prejšnji teden, so bile proizvedene v Srbiji. To je navedeno na rdečem traku na dnu pakiranja (v zlatih in slabo vidnih črkah). Koda se začne z SRB (torej Srbija). Jutri začnem s paketom, da preklopim iz Orijena na Farmino (upam, da bo kakovost na mestu).Ne zamenjujte piščancev "vzgojenih v Italiji" (kar je navedeno v opisu) in kraja izdelave briketov (SRBIJA).
chantal
1 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, po stiku z podjetjem Farmina France so bile brikete, prodane v Franciji, izdelane v Srbiji. Brikete Farmina, izdelane v Italiji, so prodane v druge države.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo