Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Prime - Piščanec & Granatno jabolko za Sterilizirane Mačke
100% stranke
priporočam ta izdelek
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
marie
Vaši paketi N/D prihajajo iz katere tovarne, Italije, Brazilije ali Srbije?
2 sporočila
nicole
Prihajajo iz Srbije. Brezhibna kakovost, maček je v odlični formi že 3 leta. Prešla sem na formulo "steriliziran maček", ko je dopolnil 8 mesecev.
2 sporočila
pascal
Skrbi vas, ali so briketi Farmina proizvedeni v isti tovarni kot Purizon, ki naj bi povzročali bolezni pri mačkah, kupila sem 10kg vrečo Farmina, ki prihaja iz Srbije. Zadnje novice pravijo, da so problematični briketi Purizon tisti z ribami. Že sem uporabila 10kg vrečo briketov Farmina brez težav s svojimi mačkami, vendar sem previdna.
2 sporočila
marie
Že sem naročil Farmino in zagotovil, da z blagovno znamko Farmina nisem imel nobenih težav! Pri Purizonu pa je prišlo do driske pri vseh mačkah, zato sem vrgel proč majhno pakiranje!
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, moj paket (majhna velikost 1,8 kg) prihaja iz Srbije. Ali je kakšen problem s to tovarno? Zdi se, da mački manj ustrezajo kot prej, vendar prej nisem bil pozoren na njihov izvor.
2 sporočila
pascal
Problem je s tovarno, ki proizvaja blagovno znamko Purizon, prodajano preko Zooplus. Zdi se, da je težava samo s Purizonom, toda ker tovarna izdeluje tudi izdelke za Farmino, imamo pravico biti zaskrbljeni. Na Facebooku obstaja skupina, ki razvršča brikete in je podala opozorilo glede Purizona, zaenkrat pa nič ne kaže na to, da bi bil Farmina prav tako prizadet, vendar če vaši mački odklanjajo brikete, bi vam svetoval, da zamenjate znamko.
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, ko je njihov šestmesečni mucka sterilizirana, ali je treba preiti na te brikete ali ostati do enega leta starosti muce z briketi Farmina Chicken & Pomegranate za mladiče? Hvala.
1 sporočila
nicole
Mislim, da je bolje, da ostanejo do enega leta pri mladički hrani za muce
2 sporočila
nicole
Mislim, da lahko počakamo, da dopolni eno leto, vendar ne dlje, saj mačke po sterilizaciji pridobijo na teži.