Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Prime - Piščanec & Granatno jabolko za Sterilizirane Mačke

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie
2 sporočila
marie fr
Vaši paketi N/D prihajajo iz katere tovarne, Italije, Brazilije ali Srbije?
Nicole
2 sporočila
nicole fr
Prihajajo iz Srbije. Brezhibna kakovost, maček je v odlični formi že 3 leta. Prešla sem na formulo "steriliziran maček", ko je dopolnil 8 mesecev.
PASCAL
2 sporočila
pascal fr
Skrbi vas, ali so briketi Farmina proizvedeni v isti tovarni kot Purizon, ki naj bi povzročali bolezni pri mačkah, kupila sem 10kg vrečo Farmina, ki prihaja iz Srbije. Zadnje novice pravijo, da so problematični briketi Purizon tisti z ribami. Že sem uporabila 10kg vrečo briketov Farmina brez težav s svojimi mačkami, vendar sem previdna.
Marie
2 sporočila
marie fr
Že sem naročil Farmino in zagotovil, da z blagovno znamko Farmina nisem imel nobenih težav! Pri Purizonu pa je prišlo do driske pri vseh mačkah, zato sem vrgel proč majhno pakiranje!
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, moj paket (majhna velikost 1,8 kg) prihaja iz Srbije. Ali je kakšen problem s to tovarno? Zdi se, da mački manj ustrezajo kot prej, vendar prej nisem bil pozoren na njihov izvor.
PASCAL
2 sporočila
pascal fr
Problem je s tovarno, ki proizvaja blagovno znamko Purizon, prodajano preko Zooplus. Zdi se, da je težava samo s Purizonom, toda ker tovarna izdeluje tudi izdelke za Farmino, imamo pravico biti zaskrbljeni. Na Facebooku obstaja skupina, ki razvršča brikete in je podala opozorilo glede Purizona, zaenkrat pa nič ne kaže na to, da bi bil Farmina prav tako prizadet, vendar če vaši mački odklanjajo brikete, bi vam svetoval, da zamenjate znamko.
Stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, ko je njihov šestmesečni mucka sterilizirana, ali je treba preiti na te brikete ali ostati do enega leta starosti muce z briketi Farmina Chicken & Pomegranate za mladiče? Hvala.
Nicole
1 sporočila
nicole fr
Mislim, da je bolje, da ostanejo do enega leta pri mladički hrani za muce
Nicole
2 sporočila
nicole fr
Mislim, da lahko počakamo, da dopolni eno leto, vendar ne dlje, saj mačke po sterilizaciji pridobijo na teži.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo