Vprašanja, razprave o izdelkih Eukanuba Daily Care za odrasle pse s prekomerno težo ali sterilizirane

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SYLVETTE
2 sporočila
sylvette fr
Še enkrat želim naročiti vrečo 12,5 kg, vendar ni na voljo. Kdaj bo ponovno zaloge????
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je začasno zmanjkalo pri našem dobavitelju, trenutno čakamo na njegovo ponovno zaloge. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
SYLVETTE
2 sporočila
sylvette fr
Dober dan, običajno naročam ta izdelek v pakiranjih po 12,5 kg. Kdaj bo spet na zalogi? Manjše pakiranje je v razmerju predrago.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zaloge, prejeti bi ga morali v teku naslednjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ANTOINE
1 sporočila
antoine fr
Pravkar sem naročil/a paket dveh vrečk po 12,5 kg in imam samo enega psa, zato me zanima, ali je rok uporabnosti izdelka dovolj oddaljen, prosim???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obveščamo vas, da je rok uporabnosti kroketev, ki jih trenutno imamo na zalogi, do 31. oktobra 2016.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo