Vprašanja, razprave o izdelkih Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion za občutljive odrasle pse

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
29 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ali veste, če so ti briketi okusni, hvala
françois
1 sporočila
françois fr
pozdravljeni, moja 13-letna dalmatinka je v odlični formi že ves čas, zahvaljujoč tem briketom; sama uravnava svojo prehrano in je le takrat, ko ima željo, četudi ji posodo s hrano ponudim dvakrat na dan;
Aurélien
1 sporočila
aurélien fr
Pozdravljeni, odsvetujem uporabo teh briketov. So strupeni. Moji 4 psi so zboleli, imeli bolečine v trebuhu, drisko, izgubo teže, dolgočasno dlako in polno izpuščajev. Ko smo šli k veterinarju, mi je pokazal, da so strupeni za živali.
Cédric
1 sporočila
cédric fr
Pozdravljeni, pri nas ni problema, moj pes jih obožuje (mešanec haskija in ovčarja).
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Dober večer, rad bi vedel, ali ta izdelek ustreza mojim pričakovanjem. Kupujem samo Eukanuba, imam 13-kilogramskega steriliziranega shiba inuja, starega 2/3 mesece, in me zanima, ali je ta izdelek primeren zanj ali ne? Ali kaj drugega moram kupiti pri Eukanuba za steriliziranega psa, saj ne najdem? Hvala. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo