Vprašanja, razprave o izdelkih Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion za občutljive odrasle pse
100% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
29 sporočila
audrey
Pozdravljeni, ali veste, če so ti briketi okusni, hvala
1 sporočila
françois
pozdravljeni, moja 13-letna dalmatinka je v odlični formi že ves čas, zahvaljujoč tem briketom; sama uravnava svojo prehrano in je le takrat, ko ima željo, četudi ji posodo s hrano ponudim dvakrat na dan;
1 sporočila
aurélien
Pozdravljeni, odsvetujem uporabo teh briketov. So strupeni. Moji 4 psi so zboleli, imeli bolečine v trebuhu, drisko, izgubo teže, dolgočasno dlako in polno izpuščajev. Ko smo šli k veterinarju, mi je pokazal, da so strupeni za živali.
1 sporočila
cédric
Pozdravljeni, pri nas ni problema, moj pes jih obožuje (mešanec haskija in ovčarja).
1 sporočila
emilie
Dober večer, rad bi vedel, ali ta izdelek ustreza mojim pričakovanjem. Kupujem samo Eukanuba, imam 13-kilogramskega steriliziranega shiba inuja, starega 2/3 mesece, in me zanima, ali je ta izdelek primeren zanj ali ne? Ali kaj drugega moram kupiti pri Eukanuba za steriliziranega psa, saj ne najdem? Hvala. Lep pozdrav.