Vprašanja, razprave o izdelkih Eukanuba Breed Specific Boxer

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
thomas
1 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, gre za stare zaloge? To vprašanje postavljam v zvezi s tem komentarjem: Pozdravljeni, pazite, ko kupujete te brikete, slika vreče ni skladna, pravkar sem prejel vrečo briketov Eukanuba z manjšo obliko briketa, moj boksar jih noče jesti, čeprav je Eukanuba pred nekaj meseci spremenila velikost briketa, na tej spletni strani so stare zaloge, zelo sem nezadovoljen. Hvala.
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Kakšna sreča, moji so raje imeli prejšnjo obliko. Prilagodili so se temu novemu formatu, ampak z manj navdušenja. Sanjajo, da bi prejeli stare zaloge! Ampak to se nikoli ni zgodilo. Na žalost.
Élise
2 sporočila
Élise fr
Pozdravljeni, ali so briketi mehki?
Mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Pozdravljeni, ne, briketi niso mehki.
christine
11 sporočila
christine fr
dober večer, ne, briketi so trdi, moj bokser obožuje te, prebavlja jih zelo dobro, malo flatulenc in te niso smrdljive,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo