Vprašanja, razprave o izdelkih Eukanuba Active Adult Medium Breed za pse srednje velikosti
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, imam dva psa: petletno mešanko malinois, ki tehta 20 kg, in enoletnega alaskan huskyja, ki tehta tudi 20 kg. Zanima me, ali so ti briketi primerni za njihovo prebavo? Do zdaj sem uporabljal drugo znamko, ki vsebuje krompir, in nista dobro prebavljala – veliko plinov in tekoče blato. Ta znamka briketov me zanima, ker ne vsebujejo krompirja in imajo veliko beljakovin. Hvala vnaprej za vaše odgovore, lep dan.
1 sporočila
laura
Dober večer, moj haski zelo dobro prenaša te brikete. Nič plinov in njeni iztrebki so dobro oblikovani. Ničesar ne morem reči.
1 sporočila
magali
Dober večer. Imam križanca med ovčarjem in hrtom (18 kilogramov), ki je bil v svojem prvem letu občutljiv na črevesje. Odkar ji dajem te brikete, je vse popolno, nič več driske. Priporočam.
2 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, imam več pasem psov, med katerimi so tudi whippeti, ki so občutljivi na prehrano. Zelo sem zadovoljna s temi briketi! Z blatom ni težav, ni več drisk! V preteklosti sem imela huskyja in ga hranila le s temi briketi, kar je bilo super! Brez težav! To so briketi, ki so se izkazali.