Vprašanja, razprave o izdelkih eSHa Protalon 707 osnovno Sredstvo proti algam za akvarij
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
13 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je osnovni Protalon-707 učinkovit proti čopičastim algam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta izdelek je učinkovit proti krtačastim algam. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalije
13 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je protalon 707 učinkovit proti čopičastim algam? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je dober izdelek, vendar je ta vrsta alge težko nadzorovati. Poleg tretmaja je potrebno prilagoditi moč osvetlitve, trajanje osvetlitve in preveriti kakovost vode (pH, KH, GH, NO3, PO4).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, zanima me, ali je učinkovit na zelenih madežih?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, v principu je ta izdelek učinkovit proti zelenim madežem.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Da, v principu je ta izdelek učinkovit proti zelenim madežem.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, Težko mi je razumeti prikazano ceno tega izdelka, verjetno je prišlo do napake, predvidevam :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Po preverjanju pri našem dobavitelju vam lahko potrdimo, da je to pravilna cena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Po preverjanju pri našem dobavitelju vam lahko potrdimo, da je to pravilna cena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michèle
Ali bi lahko dobil navodila za uporabo v francoščini. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Navodila v francoščini lahko najdete na tej strani: http:/chez.oscar.free.fr/image/prod/Pro.PDF Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia