Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
amélie
Pozdravljeni,
Zanimal bi me ta artikel, vendar ne vem, če bi katera od ponujenih velikosti ustrezala mojemu staffyju, saj ima obseg prsnega koša večji od dolžine hrbta. Tukaj so njegove mere: obseg prsnega koša 65 cm, dolžina od osnove vratu do osnove repa 48 cm... Morda bi bil drug model bolj primeren za molosa...?
Zanimal bi me ta artikel, vendar ne vem, če bi katera od ponujenih velikosti ustrezala mojemu staffyju, saj ima obseg prsnega koša večji od dolžine hrbta. Tukaj so njegove mere: obseg prsnega koša 65 cm, dolžina od osnove vratu do osnove repa 48 cm... Morda bi bil drug model bolj primeren za molosa...?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprsnica ni primerna za stafforda. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, kdaj boste imeli ta izdelek na zalogi, saj bi bil zainteresiran za velikost 2 (67/82 cm), vendar čakam prav na to, da bo izdelek na zalogi, da ga naročim. Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Seveda lahko izdelek naročite, vendar bo prišlo do kratkega čakanja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Seveda lahko izdelek naročite, vendar bo prišlo do kratkega čakanja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
josiane
kakšna je velikost zlatega prinašalca
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da bi ugotovili velikost oprsnice vašega psa, preprosto izmerite obseg njegovega prsnega koša (prva meritev) ter dolžino od njegovega vratu do korena repe (druga meritev).Tako boste dobili pravilno velikost za izbiro oprsnice.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
lou-magali
Pozdravljeni, lahko natančno navedete dimenzije oprsnic glede na njihove velikosti? Vnaprej hvala. Lep pozdrav, Lou R
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije so naslednje:
Velikost 1: 48 cm - 59/67 cm
Velikost 2: 58 cm - 67/82 cm
Velikost 3: 65 cm - 77/92 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije so naslednje:
Velikost 1: 48 cm - 59/67 cm
Velikost 2: 58 cm - 67/82 cm