Vprašanja, razprave o izdelkih Ergo Feeder - Posode za pse z artritisom
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, ali poteka ponovno založenje za model xl? Kakšna je njegova višina? Hvala vnaprej.
13 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kateri model izbrati za boksarje? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, Moj Gibs (malinois, ki presega standard, kar pomeni, da je večji in večji od standarda) je resnično sprejel to napravo. Vzel sem jo v velikosti L, mislim, da bi morala ustrezati tudi bokserju :) Sem visok 1,77 metra, Gibs mi sega do sredine stegna... glede velikosti posod ni težav zanj, saj ima dve obroki, enega zjutraj in enega zvečer, ker je požrešen XD
1 sporočila
sonia
Pozdravljeni, za bokserja mislim, da je najboljša velikost XL. Pred tremi leti sem to velikost izbral za svojega huskyja. Zanj je bilo to odlično. Trenutno imam velikost L za mojo psičko, ki je mešanka med avstralskim ovčarjem in jack russellom. Za primerjavo sem visok 1m65, moj husky je segal nad koleno, moja Fuji pa mi sega pod koleno. Včasih to lahko pomaga pri primerjavi.
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, vzeti morate velik model (28 cm). Imam 3 pse različnih velikosti in čeprav je stojalo veliko, so posode primerne za pse srednje velikosti. Lep pozdrav
1 sporočila
marie christine
dober dan, model xl visok 28 cm je boljši, skleda je širša = boljše prijemanje hrane in 1500 ml vode je odlično za čez dan. Lep dan!
1 sporočila
claude
To posodo sem kupil ne zaradi artritisa mojega psa, ampak preprosto zato, ker je moj pes relativno velik (Beauceron), bo tako nameščen bolj udobno. Mislim, da sem sprejel pravo odločitev.
1 sporočila
mathilde
Najvišja meri 28 cm, to je tista, ki sem jo izbral za svojega bokserja novembra in ki nas je zapustil decembra.
1 sporočila
manon
Dober večer, imam najmanjšo posodo za mojo psičko x terrier, za velikega psa bi pa raje priporočil največjo izmed posod.
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, imam samojeda in sem izbral veliki model. Zanj je popolno.
1 sporočila
patrick
Za boksarja model XL Je to model, ki ga imam za svojega ptičarja.
13 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kateri model boksaric bi izbrali? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
danielle
zdravo, rad bi naročil to pasjo skledo za psa, ki trpi za artritisom. Mi lahko poveste, kdaj jo boste imeli na zalogi? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta posoda je v postopku ponovnega naročanja. Na voljo bo čez približno deset dni. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nadia
Pozdravljeni, imam haskija, katero izmed posod iz linije ERGO FEEDER - POSODE ZA PSE mi priporočate? Velikost L ali XL. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da vzamete velikost XL. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
6 sporočila
elodie
Pozdravljeni, kakšna je višina ergo Freederja? Lep pozdrav, Elodie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot navedeno v specifikacijah izdelka, je višina prve reference 18 cm, višina druge pa 28 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia