epilepsija? Zataknjeni živci v repu?

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julia
1 sporočila
julia fr
Pozdravljeni, imam dveletno mačkico, ki ima od sterilizacije napade, povezane z njenim repom. Kot pravijo, slike povedo več kot besede, tukaj je med enim od napadov: https://youtu.be/TPTjwAFzdCoVeterinar, ki jo spremlja od malih nog, meni, da gre za epilepsijo, ki jo je sprožila anestezija. Zato sem ji skoraj leto in pol dajala fenoleptil. Pred njenim prvim rojstnim dnem je imela kratko obdobje izboljšanja. Tako sem šla po mnenje k drugemu veterinarju (z videoposnetkom vred), ki je po šestih sekundah samozavestno izjavil, da jo boli rep. Opazil je občutljivo območje blizu osnove repa, ki naj bi bilo toplejše kot preostali del hrbtenice. Predpisal je Dermipred 10 za en teden. Vendar po tednu dni ni sprememb. Med napadi je lahko zelo zlobna, do sebe ali do mene. Sicer je po naravi zelo živahna, vendar zelo nežna, moja družina jo celo kliče "škatlica predenja", prav nič divja ni. Kaj menite, da bi lahko bilo? Rada bi še mnenje drugega veterinarja in bi jim rada predstavila nekaj možnosti!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo