Želja po Eublepharis macularius (geku)

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pierre
1 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni vsi skupaj!

Rad bi kupil majhnega Eublepharisa maculariusa, kot je ta: https://www.lafermetropicale.com/boutique/eublepharis-macularius-1045046270.htm

In seveda imam pred nakupom malega vprašanja!

1/ Ali je terarij Exo Terra velikosti 46x46x46 primeren zanj?

2/ Ali je ta vrsta aktivna samo ponoči? (ali spi čez dan)

3/ Če prav razumem, je treba ustvariti vročo točko s 30°C, kako naj to dosežem? (z žarnico, ki jo postavim v namizno svetilko?) Če ja, katero žarnico naj uporabim za dosego 30°C na vroči točki?

4/ Za hladno točko sem prebral, da je potrebno 25°C, kako lahko to dosežem? (moj prostor je

Julien
18 sporočila
julien fr

1 : Da, ta prostor mu bo primeren, ko bo še majhen, kasneje pa bo treba zamenjati za večjega (najmanj 60 cm) za odraslo velikost.

2 : Potem da in ne, to je nočna žival, ki pa čez dan ne spi ves čas, moj včasih vstane in se malo sprehodi ali samo pokuka ven z glavo.

3 : Da, lahko narediš tudi tako zaradi varčevanja, sicer pa obstajajo nosilci za grelne žarnice, vendar bo 50W žarnica dobra izbira.

4 : Ko postaviš svojo žarnico na stran z vročo točko, se toplota razprši, v tem primeru, če je žarnica na desni strani, bo vroča točka na levi in temperatura bo 25°C

Upam, da so te informacije v pomoč. Nadaljuj v dobrem duhu.

Julien
18 sporočila
julien fr

Oprosti, v mojem odgovoru sem pozabil omeniti zelo pomembno informacijo! UVB zelo pomemben! Bodisi žarnica ali neonka

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo