Forum za akvaristiko

eleocharis mini

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
aurélien
10 sporočila
aurélien fr

Pozdravljeni,

Iščem nasvete za sajenje eleocharis mini v mojem 200L akvariju. Glede na to, da bom imel dve mangrovski korenini, ki bosta vsaka približno 15 cm veliki. Ali mi lahko kdo pomaga pri določitvi, koliko lončkov eleocharis mini bi moral naročiti.

V naprej hvala.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Aurélien,

kolikor se spomnim, bo eleocharis mini služila kot trava za dno akvarija, saj se hitro širi in ne raste v višino.

Akvaristično.

aurélien
10 sporočila
aurélien fr

najprej hvala za vaš odgovor

imate morda idejo o številu lončkov eleocharisa, ki jih moram naročiti? Bojim se, da jih ne bom vzel dovolj in ne bi mi bilo všeč, če bi moral po napolnitvi akvarija ponovno saditi.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Aurélien,

vse je odvisno od velikosti lonca, saj lahko vsako šop vzamemo in razdelimo na več delov. Potem jih lahko postaviš povsod, kjer želiš, da raste (morda 7/8 lončkov), saj se bo zelo hitro razširila.

Kar zadeva postavitev rastlin nazaj v vodo po sajenju, to nikoli ni povzročalo težav; to je vrtičkarstvo.

Akvaristično.

aurélien
10 sporočila
aurélien fr

hvala za vašo pomoč !!!!!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo