Vprašanja, razprave o izdelkih
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
florent
Pozdravljeni,
Ali nadzor s pomočjo čipa deluje v obe smeri? Ker želimo preprečiti, da bi naš pes odšel ven.
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Ali nadzor s pomočjo čipa deluje v obe smeri? Ker želimo preprečiti, da bi naš pes odšel ven.
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni vsi skupaj, kako se mačji prehod nastavi na ročni način? Kako lahko vem, če je bila čip mojega mačka registriran? Res je, da lahko gre ven, ampak gumb na spodnjem levem delu pri vratih mu preprečuje vrnitev. Hvala, Sylvie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mačja loputa ima ročno funkcijo.Ko se čip mačke registrira, zvočni signal označi njegovo shranjevanje.Zapah, ki blokira vrata, se bo spustil samo ob vsaki zaznavi registriranega čipa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
martine
Vprašanje! Čemu služi rdeča plastična zanka in ali jo je treba pustiti nameščeno stalno? Zakaj je tunel dolg 16 cm? Moj maček je vajen 6 cm, bojim se, da bi to lahko predstavljalo problem, še posebej, ker je zunaj tla nižja.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, jeziček je ročni ključ. Navodila za uporabo bodo natančno opisana v priloženem navodilu izdelka. Tunel ne meri 16 cm v dolžino, to je širina prehoda. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
martine
ali mačja loputa deluje z vsemi vsadki za mačke, lahko uporabimo polnilne baterije, zakaj je takšna globina potrebna, če je moja lesena vrata debela le 3 cm, ali je združljiva?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na mačji vratci lahko shranite do 32 različnih mikročipov (v primeru, da imate več mačk z mikročipom). Ta mačja vratca delujejo s 6 baterijami AA LR6 1,5V. Priporočamo uporabo neponovno napolnjenih baterij, ki so pogosto bolj učinkovite. To mačjo vratco lahko namestite na vrata z največ 55 mm debeline.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgan
Pozdravljeni,
želel sem vedeti, kakšna je največja debelina vrat, brez potrebe po dodajanju podaljševalnega tunela? Celoten sistem ima širino 16 cm? Hvala za vaše odgovore.
želel sem vedeti, kakšna je največja debelina vrat, brez potrebe po dodajanju podaljševalnega tunela? Celoten sistem ima širino 16 cm? Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Mačje lopute v širino merijo skupno 16,2 cm. Priloženi dolgi vijaki omogočajo namestitev na vrata z največjo debelino 55 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Mačje lopute v širino merijo skupno 16,2 cm. Priloženi dolgi vijaki omogočajo namestitev na vrata z največjo debelino 55 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
francoise
Nameravam namestiti mačje vratce Ferplast Swing z mikročipom na vrata moje garaže, ki so iz kovine. Lahko prosim potrdite, ali je to mogoče brez motenj in če je, ali je treba sprejeti posebne ukrepe za namestitev ter mi jih sporočite nazaj. Zahvaljujem se vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sistem ne deluje v bližini kovine. Nujno je izvesti izolacijo med vrati in mačjo loputo z lesenim okvirjem ali okvirjem iz podobnega materiala z minimalno debelino 50 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia