Vprašanja, razprave o izdelkih SUREFLAP Mačja vrata s čipom za mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

34 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
cécile
1 sporočila
cécile fr
Pozdravljeni, mačja vrata sem namestila pred mesecem dni in že dvakrat morala zamenjati baterije. Po desetih dneh se mačka ne more več vrniti v hišo, rdeča lučka utripa, ker je treba zamenjati baterije. Predvidevam, da je ta naprava okvarjena, saj pri drugih uporabnikih ni tako. Na žalost je rok za umik 15 dni že potekel. Ali je mogoče zamenjati mačja vrata za nov model, ki deluje pravilno? Hvala vnaprej, Cécile
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni Kljub novim baterijam povezava ne deluje več. Sliši se nenehno piskanje. Poskusil sem znova povezati mikročip mačke, vendar lučka ne utripa in mikročip ni prepoznan. Imate kakšno rešitev?
Ennia
1 sporočila
ennia fr
Pozdravljeni, mačja loputa ne registrira čipa moje mačke, ali je to proizvodna napaka? Natančno smo sledili vsem korakom za registracijo, vendar se kljub temu, da ima moja mačka glavo v tunelu mačje lopute, čip ne registrira in ključavnica se ne dvigne. Kaj storiti? ...
Vincent
1 sporočila
vincent fr
Pozdravljen, imel sem to težavo. Uspelo mi jo je rešiti z uporabo Duracellovih baterij, saj baterije Auchan niso bile dovolj močne. Lep dan
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, ste pravilno nastavili ročno zaklepanje v položaj 1, preden enkrat pritisnete gumb, ki se nahaja takoj desno od baterij? Nato enkrat pritisnete gumb in postavite glavo vaše mačke pred vrata mačjih vrat. Če je vse v redu, bo zasvetila zelena lučka. Nato preverite, da vaša mačka lahko vstopi, tako da jo postavite na drugo stran mačjih vrat. Moral sem to narediti dvakrat, preden mi je uspelo. Za ponastavitev pritisnite gumb desno od baterij za 10 sekund. Majhno vprašanje, ki se morda zdi neumno, ampak preverite, ali so vaše baterije dobre. Upam, da vam bo uspelo. Lep pozdrav.
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, imam veliko povezano mačje vratce in tri mačke. Imam mačko, ki je bila prepoznana po čipu.
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, to mačjo loputo imam že več let in rad bi zamenjal majhno plastično steklo mačje lopute, ki je postalo na mestu, kjer mačka potisne s taco, da izide, neprozorno. (ps): izdelek je popoln. Hvala za vaš odgovor, želim vam prijeten konec tedna.
Prisca
1 sporočila
prisca fr
Pozdravljeni, že nekaj časa moja mačka uporablja vratca za mačke, vendar se trenutno, ko vstopa, vrata zataknejo pred belim zapahom, zaradi česar vrata niso zaprta. Kako lahko to rešimo?
Aline
1 sporočila
aline fr
Pozdravljeni, imeli smo isto težavo, mačja vrata se po prehodu naše mačke niso več zaprla. Vrata smo morali odstraniti in jih ponovno namestiti, pri tem pa smo pazili, da so mačja vrata popolnoma vodoravna s pomočjo vodne tehtnice, nato sem dodal malo olja na tečaje, in od takrat naprej nimamo več težav.
Fanny
4 sporočila
fanny fr
Pozdravljena Damienne, hvala za vaš odgovor glede debeline lesa za moja garažna vrata. Ali poznate debelino notranjega in zunanjega dela vratca SureFlap, ko so enkrat nameščena? To je zato, da ugotovim, ali bom še vedno lahko prepognila svoja garažna vrata iz lesa, ki se zložijo kot harmonika. Vnaprej hvala.
Damienne
3 sporočila
damienne fr
Pozdravljeni, izbočenost mačjih vratc navzven je 4,5 cm in navznoter 4,00 cm.
Fanny
4 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, moja garažna vrata so iz lesa z jekleno ploščo za okrepitev spodnjega dela. Debelina lesa je 2 cm, ali je potreben adapter? Hvala vnaprej.
Damienne
3 sporočila
damienne fr
Ni potrebe po adapterju, komplet omogoča enostavno prilagoditev debelini vaših garažnih vrat.
Elen
1 sporočila
elen fr
Pozdravljeni, vzvod za odklepanje se ne spusti samodejno, vendar ni blokiran, ko pritisnete nanj. Zato še nismo mogli registrirati čipa naše mačke. Kaj bi lahko bil problem? Vnaprej hvala
Damienne
3 sporočila
damienne fr
Ko bo čip vašega mačka registriran, bo samodejno sprožil majhen elektromagnet, ki bo umaknil majhno zaporo, kar bo mačku omogočilo vstop ali izstop. Nasvet: da ga navadite na manjhen zvok sprožitve, zlepite vrata v dvignjenem položaju, da se maček navadi prehajati skozi vratca za mačke in da ga zvok ne prestraši. To traja približno 3/4 dni...
Anne Laure
1 sporočila
anne laure fr
Pozdravljeni, želim uporabiti to mačjo loputo ne toliko za omejevanje vstopov od zunaj navznoter, ampak obratno. Imam namreč 3 mačke in želim, da lahko samo ena od njih gre ven. Moje vprašanje je: ali lahko namestim mačjo loputo v obratni smeri, torej tako, da je tisti del, ki naj bi bil zunaj, znotraj, in notranji del zunaj, da urejam odhod mojih mačk? Vnaprej se vam zahvaljujem. Lep pozdrav, Anne-Laure
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, notranji sistem je v nevarnosti, da se navlaži, saj je znotraj hiše škatla za baterije. Živimo ob morju, sistem se že oksidira znotraj zaradi soli. Lep dan.
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Živjo, rada bi vedela, ali lahko uporabim mačje vratce za mačko z mikročipom in za mačko, ki ima posebno ovratnico za mačje vratce. Hvala vnaprej, Nathalie
Elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
Pozdravljeni, prebral sem komentarje, vendar ne najdem odgovora na moja vprašanja in glede na ceno teh naprav so zelo zaželene natančne odgovore. ;) Torej, za mačje elektronske ali druge lopute, ne razumem dobro razlik, razen ročnih seveda, vsekakor potrebujem programirljive.

1) je možno na eni sami loputi programirati več urnikov za vstop in izstop
2) je možno programirati različne urnike za izstop in vstop, npr. ob polnoči za izstop in ob 4. uri zjutraj za vstop
3) kaj se zgodi, če mačka ob uri blokade vstopa ni vrnila
4) ne potrebujem filtriranja različnih mačk, potrebujem le časovno usklajen vstop in izstop (brez nadležnih sosedov in zlasti sosede), torej je možno, da lahko živali vstopijo in izstopijo samo glede na urnik, to pomeni brez elektronike okoli vratu itd.
5) različna okna, 1 vrata s PVC oknom in staro leseno okno, torej zelo tanke šipe, ali bi bilo to primerno za oba modela, če ne, kateri modeli so primerni za lesena okna
6) Ali je to primerno za okna in v tem primeru katera višina od spodnjega roba okna je primerna za namestitev, saj so vsa navodila za vrata z okni, zid ali vrata

Hvala vnaprej za vaše odgovore in imate moj e-naslov, zato mislim, da je lažje, če dobim vaše odgovore po e-pošti, in tudi za vas se mi zdi lažje.
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, ker je dostop do zunanjosti skozi mojo sobo, kako glasna je ta mačja vrata ;-)? Hvala
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
To sta 2 majhna, hkrati zazveneča zvoka, ki po mojem mnenju lahko motita spanec. Podobno kot zvok, ko obrnemo velik zasuk.
LAURENT
1 sporočila
laurent fr
To mačje vratce imam že več let in vam lahko že zdaj povem, da gre za zelo kakovosten izdelek. Kar se tiče hrupa, se omejuje na majhen pok, ki je posledica sistema odklepanja vrat ob zaznavi čipa. In seveda zvok premikanja vrat, ki traja le čas prehoda mačke. Na kratko, niso hrupna.
Cyril
2 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, najprej hvala za vaš odgovor neposredno po e-pošti, zelo praktično. Vendar imam še eno vprašanje, ki izhaja iz prvega. Imam odprtino 17 krat 21 (približno). Ali mi adapter (https://www.zoomalia.com/animalerie/sureflap-adaptateur-de-montage-p-32290.html) omogoča zapolniti odprtino? Če ne, kako lahko to storim? Ali lahko tudi potrdite, da so identifikacijski čipi, ki jih vgradijo veterinarji, združljivi s to mačjo loputo? Vnaprej hvala za vaše odgovore, ki jih pričakujem čim prej, saj potrebujem novo mačjo loputo najkasneje do sobote zjutraj.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Identifikacijski mikročipi, ki jih je vgradil veterinar, so združljivi s tem mačjim vratom. Montažni adapter omogoča namestitev mačjih vrat SureFlap ali DualScan na okna, stene in določene vrste vrat. Ta dodatek omogoča montažo skozi okrogle odprtine s premerom od 212 mm (min) do 260 mm (maks). Skupni premer montažnega adapterja je 285 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cyril
2 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, imam magnetna vrata za mačke: https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-electromagnetique-4-positions-avec-aimant-pour-collier-p-9330.html in rad bi kupil ta vrata, vendar ni navedena šablona za vrtanje, mi jo lahko posredujete? Vnaprej hvala
Aurore
3 sporočila
aurore fr
Hvala, vendar se opravičujem, ker vztrajam, ko primerjam SureFlap prehode za mačke, se zdi, da ima samo velika prehodna vrata to funkcijo ... Samo nočem narediti napake Hvala še enkrat, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dejansko le dva modela vratca za mačke SureFlap omogočata programiranje ur za vstop in izstop. V podobni velikosti je to SureFlap Dual Scan. https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-sureflap-dual-scan-avec-puce-d-identification-p-32289.htmlDrugi model je podoben, vendar z večjimi dimenzijami: https://www.zoomalia.com/animalerie/grande-chatiere-sureflap-avec-puce-d-identification-p-32060.htmlProsimo vas, da nam oprostite za pomanjkanje natančnosti v našem prejšnjem odgovoru. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Aurore
3 sporočila
aurore fr
Dober večer Ne razumem, kako je mogoče beležiti ure izhodov??? Hvala za napotitev
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta vratca za mačke so dejansko programabilna in omogočajo nastavitev urnika, kdaj lahko mačke vstopijo ali izstopijo, zahvaljujoč vgrajenemu programatorju. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Aurore
3 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, majhna opomba prosim: če načrtujem odhod od 8h do 20h in moj maček ni prišel nazaj, ali se samodejno zapiranje sproži ob vračanju moje živali? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vašemu ljubljenčku ni nobenega problema pri vračanju, če je identificiran s sistemom. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Želim namestiti mačja vrata na aluminijasta vrata. Ali potrebujem adapter? Hvala. Elodie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razen če imate res zelo debela vrata, ni potrebno namestiti adapterja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Martine
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, nameravam kupiti mačja vrata z elektronskim čipom SureFlap za 79,99 €, vendar nisem prepričana, ali so primerna za mojo mačko, ki tehta 5,5 kg. Ali mi lahko prosim pomagate? Hvala vnaprej
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Ali vaša loputa z mikročipom deluje na vaši aluminijasti vratih? Ker imam eno od druge blagovne znamke in na aluminijastih vratih ne deluje? Hvala za vaš odgovor

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo