Vprašanja, razprave o izdelkih

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Myriam
4 sporočila
myriam fr
Pozdravljeni, ali ta mačja vrata omogočajo, ko imate dve mački, da dovolijo vstop in izstop samo eni?
Valérie
2 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, ali lahko namestim mačjo loputo na vrata z oknom, katerih spodnji del je iz PVC-ja? Lep pozdrav,
Jay
1 sporočila
jay fr
Pozdravljena, Valerie_R, to je, kar je bilo storjeno pri meni: vzeti mere, odrezati spodnji del vrat iz PVC-ja in namestiti mačja vrata. Za pravilno pritrditev mačjih vrat je bilo potrebno uporabiti okvir iz lesenih letvic. Poklicali smo samostojnega mojstra, da prihranimo čas in se prepričamo, da bo delo dobro opravljeno. Srečno naprej
maryline
1 sporočila
maryline fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, ali lahko mojo mačjo loputo SWING 11 zamenjam z mačjo loputo Swing MICROCHIP? Nimajo enakih dimenzij? Ali obstajajo podaljški? Ali obstajajo različne velikosti? Imam pravokotno odprtino v steklenih vratih balkonskih vrat... iščem mačjo loputo z bralnikom mikročipov za moja 2 mala psa... hvala za vaš odgovor GOSPA COILLOT
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Swing MicroChip mačja vrata ne bodo ustrezala, če je bila odprtina že narejena za velikost Swing 11, in ni na voljo razširitev, ki bi se prilegala manjši velikosti mačjih vrat. Torej je potrebno izdelati okvir, da lahko namestite Swing MicroChip, ki pa še ni na voljo v večji velikosti.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni,

Poskusil sem vgraditi mačje vratca z mikročipom Swing v kovinska vrata. V vrata sem vstavil okvir okoli mačjih vratc, širok približno 60 mm. Še vedno ne deluje pravilno. Takoj, ko odstranim mačja vratca, začnejo delovati. Katere materiale lahko uporabimo za to izolacijo? Uporabil sem nekakšno plastiko (znamka forex), ki očitno ni učinkovita. In uporabil sem več kot predpisanih 50 mm. Hvala vnaprej za vašo pomoč.

Laurent
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, problem je v tem, da kovina vaših vrat preprečuje dobro delovanje mačje lopute. Poleg tega se morate prepričati, da okvir mačje lopute ne sme biti v sendviču, ampak mora dejansko zamenjati strukturo vrat. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Vincent
4 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni,če podrobno pogledamo shemo, je 16,2 cm skupna debelina.Kako debela je lahko učinkovita debelina stene?Kako deluje mačja vrata, ko so baterije skoraj prazne?Ali obstaja opozorilna naprava?Ko so mačja vrata v ročnem načinu, ali obstaja sistem proti prepihu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Mačja vrata omogočajo razmik do 5 cm. Na voljo so dodatni podaljševalni tuneli za povečanje debeline. Mikročip vključuje indikator, ki vas obvešča o potrebi po zamenjavi baterij. Vrata so opremljena z veternim zatičem, ki preprečuje prehod zračnih tokov in deluje neodvisno od elektronskega sistema.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni,
Rad bi vedel, ali je mogoče to mačjo loputo uporabljati v "normalnem" načinu, kar pomeni z neomejenim dostopom brez baterij, in jo uporabljati v varnem elektronskem načinu odpiranja samo v času odsotnosti?
Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Mikročip Swing lahko deluje v prostem načinu zahvaljujoč gumbu, ki omogoča izklop elektronskega sistema. V primeru odsotnosti je treba samo ponovno pritisniti na gumb za uporabo z elektronskim čipom mačke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
daniel
1 sporočila
daniel fr
želim namestiti ta sistem mačje lopute na vrata garaže, ki so debela 4,8 cm. Je ta loputa primerna za to debelino ali je potrebno vzeti podaljške? In če ja, prosim podajte mi referenco, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni vam potrebno dodajati dodatne podaljške, saj ima mačja vrata širino 16,2 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Anthony
1 sporočila
anthony fr
kako je programirano odpiranje z mikročipom mačke. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta mačja vrata se odprejo s pomočjo čipa vaše mačke. Če vaša mačka ni čipirana, je z izdelkom priložen elektronični čip. Zadostuje, da ga pritrdite na ovratnico vaše živali.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Vincent
4 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni,

Kakšna je življenjska doba 6 baterij (tipa Duracell)?

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Baterije so zasnovane za povprečno delovanje 1 leto.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vincent
4 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni,

Ali je priložena ovratnica proti davljenju?

Bi bilo mogoče dobiti sliko ovratnice?

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za ovratnico proti davljenju. Na žalost nimamo dodatnih fotografij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Vincent
4 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni,

Zakaj potrebujemo ovratnico in obesek, če sistem uporablja identifikacijski čip mačke?

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ogrlica in medaljon sta priložena za uporabo mačjega prehoda v primeru, da mačka nima vgrajenega elektronskega čipa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo