Eheim Pick Up 160 Filter
Pozdravljen Christopher,
Najprej bi rada izvedela, kakšna je prostornina tvojega aqua-terra in če si posledično dodal eno tretjino vode vanj ali več.
Pri želvi se filtri zelo hitro umažejo, zato boš moral redno skrbeti za njihovo čiščenje. Vendar pa obstaja nekaj malih trikov za boljšo filtracijo tvojega aqua-terra; ni tako zapleteno! ;)
To je to, Christopher,
Mélanie
Pozdravljeni,
Torej, moj aqua terra je velikosti 80x35x25 z enim tretjino vode, ker sem do sedaj uporabljal filter Eheim iz iste serije, vendar model pick up 45, in želel bi preiti na nekoliko močnejši filter =).
Hvala
Chris
& V filter lahko dodaš različne gobice z različnimi velikostmi, da dobiš boljše filtriranje & lahko dodaš tudi Keramične! S tem vsem, če še nimaš, boš imela popolno filtracijo!
To je to,
Melanie
Najlepša hvala za informacije =)
Ni problema! ;) Če potrebuješ pomoč pri čemerkoli drugem, povezanem z katerokoli živaljo, mi kar povej; to je moja strast & Pravkar sem končal izobraževanje za prodajo v trgovini za male živali, tako da ne oklevaj ;)
Brez oklevanja =)
Če imaš kakšen majhen nasvet za nego moje želve, bom zelo hvaležen ^^
Pozdravljeni,
da bi dosegli čim več ljudi, ki bi lahko odgovorili na vprašanja o želvah, bi bilo bolj smiselno objaviti v rubriki "REPTILE".
Alain
Želva je zelo umazana, zato Čudežnega Sveta nimam, ampak že redna menjava vode s sifoniranjem, da odstraniš čim več odpadkov, & dober filter bi morala že precej izboljšati situacijo. Potem pa vse zavisi od tega, s čim jo hraniš, kako pogosto & v kakšni količini! :)