Forum za akvaristiko

Eheim Pick Up 160 Filter

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christopher
4 sporočila
christopher fr
<left>Pozdravljeni,</left><left>rad bi dobil malo informacije o filtru Eheim Pick Up 160, ali je primeren za akva-terarij za želve, natančneje, za vrsto pelomedusa?</left><left>Hvala vnaprej in lep dan.</left>
Mélanie
7 sporočila
mélanie fr

Pozdravljen Christopher,

Najprej bi rada izvedela, kakšna je prostornina tvojega aqua-terra in če si posledično dodal eno tretjino vode vanj ali več.

Pri želvi se filtri zelo hitro umažejo, zato boš moral redno skrbeti za njihovo čiščenje. Vendar pa obstaja nekaj malih trikov za boljšo filtracijo tvojega aqua-terra; ni tako zapleteno! ;)

To je to, Christopher,

Mélanie

Christopher
4 sporočila
christopher fr

Pozdravljeni,

Torej, moj aqua terra je velikosti 80x35x25 z enim tretjino vode, ker sem do sedaj uporabljal filter Eheim iz iste serije, vendar model pick up 45, in želel bi preiti na nekoliko močnejši filter =).

Hvala

Chris 

Mélanie
7 sporočila
mélanie fr
<left>Odlično! Z volumnom akvarija je veliko lažje! Res lahko uporabiš Filter Pick Up 160, vendar moraš sama prilagoditi moč pretoka, da ne bo preveč motilo tvoje želve! Moč filtra ne spremeni veliko; preprosto gre za število krat, da bo filtriral tvoj volumen, torej lahko imaš samo boljše filtriranje.

& V filter lahko dodaš različne gobice z različnimi velikostmi, da dobiš boljše filtriranje & lahko dodaš tudi Keramične! S tem vsem, če še nimaš, boš imela popolno filtracijo!

To je to,

Melanie

Christopher
4 sporočila
christopher fr

Najlepša hvala za informacije =)

Mélanie
7 sporočila
mélanie fr

Ni problema! ;) Če potrebuješ pomoč pri čemerkoli drugem, povezanem z katerokoli živaljo, mi kar povej; to je moja strast & Pravkar sem končal izobraževanje za prodajo v trgovini za male živali, tako da ne oklevaj ;)

Christopher
4 sporočila
christopher fr

Brez oklevanja =)

Če imaš kakšen majhen nasvet za nego moje želve, bom zelo hvaležen ^^

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

da bi dosegli čim več ljudi, ki bi lahko odgovorili na vprašanja o želvah, bi bilo bolj smiselno objaviti v rubriki "REPTILE".

Alain

Mélanie
7 sporočila
mélanie fr

Želva je zelo umazana, zato Čudežnega Sveta nimam, ampak že redna menjava vode s sifoniranjem, da odstraniš čim več odpadkov, & dober filter bi morala že precej izboljšati situacijo. Potem pa vse zavisi od tega, s čim jo hraniš, kako pogosto & v kakšni količini! :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo