Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji filter EHEIM Biopower 160
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
marie-astrid
Pozdravljeni, kakšna je dolžina napajalnega kabla? Imel sem občutek, da je kabel kratek (približno 50 cm), me lahko o tem potrdite? To bi bilo za 60L.
Hvala :-)
Hvala :-)
3 sporočila
jacques
Pozdravljeni! Ta filter je zmogljiv in zelo enostaven za uporabo. Dober je za akvarij s 60 litri. Dolžina kabla je približno 60 cm.
1 sporočila
myriam
Pozdravljeni, Ali to ni premočno za akvarij s 50 litri? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta filter je priporočljiv od 60L naprej. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan,Obveščamo vas, da bi lahko bili kateri koli od naslednjih filtrov koristni v vašem akvariju: Biopower 160 in AquaBall 130.Prvi je namenjen akvarijem velikosti med 60 in 160 litri, drugi pa akvarijem velikosti med 60 in 130 litri.V tem primeru, če je vaš akvarij velik 100 litrov, bi izbrali drugo možnost.Vseeno pa oba filtra omogočata nastavljiv pretok od 180 do 550 L/hLep pozdrav,Belen iz Zoomalia
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, imam 100-litrski akvarij, v katerem so zlate ribice. Rad bi dobil nekaj nasvetov glede tega filtra. Ali je kompatibilen z mojim akvarijem in če da, ali je možno naknadno v trgovini enostavno kupiti filtrirne mase? Z mojimi zahvalami, Romain
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta filter je zasnovan za akvarije z zmogljivostjo med 60 in 160 litri. Torej bo ustrezal vašemu akvariju. Filtrirni materiali so znamke Eheim, zato jih boste lahko zlahka našli v prodaji.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Kakšna je referenčna številka fine pene, ki je nameščena tik pred črpalko, prosim? (poleg grobe pene in substrata)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Najdete jo spodaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouche-de-filtration-fine-2206-p-28762.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Najdete jo spodaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouche-de-filtration-fine-2206-p-28762.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vincent
Ugotovil sem, da črpalka povzroča nekaj hrupa, zato sem odprl kroglo, ki vsebuje turbino, in opazil, da je os turbine zlomljena na 3 dele. Kako naj zamenjam ta del? Pravkar sem opazil med branjem komentarjev, da nisem edini ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da za vašo težavo s poprodajnimi storitvami pišete neposredno na sledenje vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurent
zdravo, Kakšna sta višina biopowerja 160 in njegov pretok? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina znaša 21,5 cm in pretok je nastavljiv od 180 do 550 l/h. Lep pozdrav