Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
oriane
Pozdravljeni, kakšen je premer priložene cevi? (Da vem, kateri protipovratni ventil kupiti) Hvala
8 sporočila
jacky
Živjo, bo ta črpalka ustrezala akvariju Juwel Rio 125?
1 sporočila
jérôme
Pozdravljeni, ali je nepovratni ventil vključen v razpršilnik ali je ločen? Prosimo, ker nameravam uporabiti drug razpršilnik kot tistega, ki je priložen. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta črpalka nima povratnega ventila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean pierre
Ali je ta zračna črpalka primerna za akvarij s prostornino 100 litrov? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta črpalka bo primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
boby
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta črpalka dovolj tiha, da bi jo lahko postavili v sobo. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta zračna črpalka je zelo tiha. Vseeno je mogoče zaznati rahel zvok na vseh obstoječih črpalkah. Ko je akvarij v sobi, je povsem mogoče črpalko za noč izklopiti, kar pa ne velja za filter. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
julie
Ali deluje tako za filter kot za zračno črpalko? Ker če je namenjena samo za zračno črpalko, se bo vibriranje z mojim filtrom še vedno nadaljevalo...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na črpalki ni vtičnice za filter. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali je ta črpalka primerna za moj Biorb baby s prostornino 15L brez nakupa drugih dodatkov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta črpalka bo ustrezala, prodaja se s cevjo in razpršilnikom. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
françois-xavier
Pozdravljeni, Cena, prikazana na veliki način na produktni strani, je 20,99 €. Vendar, ko črpalko Eheim 3701 dodam v svojo košarico, se cena spremeni na 21,99 €. Ali lahko prosim popravite to napako? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno, je cena 20,99 € na enoto, če kupite komplet dveh črpalk. Če izberete eno črpalko, je prikazana cena 21,99 €. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, Zračna črpalka Eheim 100 l/h je primerna za akvarij Vision 180. Lep pozdrav, Dominique ROBERT
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam lahko črpalko z močjo 200 l/h. Trenutno je v postopku ponovnega naročanja in bo ponovno na voljo konec tedna. https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-double-sortie-eheim-tres-silencieuse-p-6381.html
S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
S spoštovanjem, ekipa Zoomalia