Vprašanja, razprave o izdelkih Edgard & Cooper Pločevinka Paštete z Divjačino in Svežo Račo za Odrasle Pse
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
dorothee
Pozdravljeni, pišem vam, ker sem zamenjala znamko hrane za mojo dvoletno Daisy, lhasa apso, težko 9 kg, saj pridobiva težo kljub temu, da sem količino omejila na 50 g paštete, priboljške pa ima zelo rada. Zato sem zamenjala znamko za Ulta Premium, vendar se mi zdi, da so paštete precej mastne. Je to normalno? Poleg tega imam še eno vprašanje; vidim, da obstaja več okusov konzerv Edgard & Cooper. Ali ji lahko menjavam okuse, ali ji moram vedno dajati istega? In katere brikete ji priporočate? Lep pozdrav, gospa Tattegrain Dorothee
1 sporočila
valentin
Pozdravljeni, vsi pasteti so zelo dobri. niso mastni. Poskusil sem jih in bi lahko verjeli, da gre za pašteto za ljudi!
3 sporočila
alexandra
Pozdravljeni. Osebno imam tri najljubše znamke: Edgard Cooper, Chèir in Dog’s love za skodelice zelo kakovostnih izdelkov, ki niso preveč mastni, brez žit, z malo ali brez živalskih stranskih proizvodov. Seveda lahko spreminjate okuse (na primer pri Chèir vzamem jabolko in ananas, pri Edgarju se izogibam govedini, ker je alergen za mojega psa, sicer pa vzamem losos ali purana). Priporočam vam brikete Edgard in Cooper: razumno ceno in sestavljeni iz dobrih sestavin v primerjavi z drugimi, brez živalskih stranskih proizvodov. Upam, da sem vam pomagal z informacijami.