Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih EASY-LIFE Algexit proti zelenim algam

97% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni Med zdravljenjem in naslednjimi 15 dnevi ne smete menjati vode. Po treh tednih zamenjam med 30 in 40% volumna akvarija. Michel
hyamin
2 sporočila
hyamin fr
Pozdravljeni, vsak teden opravljam menjavo vode v mojem akvariju. Ali med trajanjem zdravljenja ne bi smel opravljati menjave vode?
Yann
1 sporočila
yann fr
Živijo, navajen sem uporabljati Easy-Life Proti-Alge v mojem akvariju s 200 L in prav tako izvajam menjavo vode približno na vsakih 15 dni. Po menjavi vode dodam izdelke Easy-Life, ki nikoli ne predstavlja več kot 20-25% prostornine, torej to ne zmanjša učinkovitosti izdelkov Easy-Life.
hyamin
2 sporočila
hyamin fr
HVALA za tvoj odgovor
Sylvia
2 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni. Navedeno je, da AlgExit ne škoduje ribam ali kozicam, vendar kako je z vodnimi želvami? Terarij zaradi obveznih luči povzroča veliko zelenih alg. Če ni nobenega tveganja za zdravje moje oklepa, ga bom uporabil... ?
roland
1 sporočila
roland fr
Za sredstvo proti algam ga nisem našel za zelo učinkovitega, tudi če sem povečal odmerek. Na vašem mestu bi se izognil uporabi za vaše želve
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali ta izdelek ni škodljiv za kozice?
Sylvia
2 sporočila
sylvia fr
Na opis in na steklenici je označeno, da ne.
Chloé
1 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, uporabila sem ta izdelek le enkrat in ker nisem bila prepričana, sem dodala le polovico priporočene doze. Moje tri japonica kozice so poginile v naslednjih dneh. Vendar pa nisem opazila izgub pri mojih ribah.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo