Vprašanja, razprave o izdelkih EASY-LIFE Algexit proti zelenim algam
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Pozdravljeni Med zdravljenjem in naslednjimi 15 dnevi ne smete menjati vode. Po treh tednih zamenjam med 30 in 40% volumna akvarija. Michel
2 sporočila
hyamin
Pozdravljeni, vsak teden opravljam menjavo vode v mojem akvariju. Ali med trajanjem zdravljenja ne bi smel opravljati menjave vode?
1 sporočila
yann
Živijo, navajen sem uporabljati Easy-Life Proti-Alge v mojem akvariju s 200 L in prav tako izvajam menjavo vode približno na vsakih 15 dni. Po menjavi vode dodam izdelke Easy-Life, ki nikoli ne predstavlja več kot 20-25% prostornine, torej to ne zmanjša učinkovitosti izdelkov Easy-Life.
2 sporočila
hyamin
HVALA za tvoj odgovor
2 sporočila
sylvia
Pozdravljeni. Navedeno je, da AlgExit ne škoduje ribam ali kozicam, vendar kako je z vodnimi želvami? Terarij zaradi obveznih luči povzroča veliko zelenih alg. Če ni nobenega tveganja za zdravje moje oklepa, ga bom uporabil... ?
1 sporočila
roland
Za sredstvo proti algam ga nisem našel za zelo učinkovitega, tudi če sem povečal odmerek. Na vašem mestu bi se izognil uporabi za vaše želve
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali ta izdelek ni škodljiv za kozice?
2 sporočila
sylvia
Na opis in na steklenici je označeno, da ne.
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, uporabila sem ta izdelek le enkrat in ker nisem bila prepričana, sem dodala le polovico priporočene doze. Moje tri japonica kozice so poginile v naslednjih dneh. Vendar pa nisem opazila izgub pri mojih ribah.