Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Spletna stran aqualight-solution.com ima vse dolžine
470 sporočila
michel
To sega od 438 mm do 1400 mm. Michel
38 sporočila
josé
Pozdravljeni in hvala, toda pod značilnostmi ta svetilka obstaja v 10 različnih primerkih (10 različnih velikosti z različnim številom lumnov), vendar je na spletnem mestu očitno na voljo le ena. Od tod moje vprašanje.
38 sporočila
josé
Pozdravljeni, ali ta LED rampa obstaja samo v eni dimenziji?
38 sporočila
josé
Pozdravljeni, za easy led 590mm navajamo dolžino od 60 do 90 cm. O kakšni dolžini je govora? Hvala.
470 sporočila
michel
Kar je navedeno, je dolžina kadi. Na primer, rampa 590 mm se lahko prilagodi kadam od 60 do 90 cm. Michel
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, to je odvisno od rastlin. Za kriptokorine, valsnerije in praproti je potrebna le majhna količina svetlobe, zadostuje že dvajset lumnov. Talne rastline potrebujejo veliko več svetlobe, vse do štirideset lumnov. To je navedeno na etiketah: zelena pomeni malo svetlobe, oranžna približno trideset lumnov in rdeča štirideset lumnov. Michel
38 sporočila
josé
Pozdravljeni, koliko lumnov priporočate na liter vode? Hvala.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, ali lahko to rampo prilagodim za svoj Aquatlantis 600l z dolžino 2 metra spredaj?
1 sporočila
andy
Pozdravljeni, jaz imam aquatlantis 180 l (80 × 40). Naročil sem to luč, misleč, da bo ustrezala, vendar potrebujem samo držalo, ki se vstavi pod aluminijasto letev. Če imaš pritrditve za cevi t5, t8, potem jo lahko namestiš ali pa z uporabo priloženih obešalnikov.