Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
470 sporočila
michel fr
Spletna stran aqualight-solution.com ima vse dolžine
Michel
470 sporočila
michel fr
To sega od 438 mm do 1400 mm. Michel
José
38 sporočila
josé fr
Pozdravljeni in hvala, toda pod značilnostmi ta svetilka obstaja v 10 različnih primerkih (10 različnih velikosti z različnim številom lumnov), vendar je na spletnem mestu očitno na voljo le ena. Od tod moje vprašanje.
José
38 sporočila
josé fr
Pozdravljeni, ali ta LED rampa obstaja samo v eni dimenziji?
José
38 sporočila
josé fr
Pozdravljeni, za easy led 590mm navajamo dolžino od 60 do 90 cm. O kakšni dolžini je govora? Hvala.
Michel
470 sporočila
michel fr
Kar je navedeno, je dolžina kadi. Na primer, rampa 590 mm se lahko prilagodi kadam od 60 do 90 cm. Michel
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, to je odvisno od rastlin. Za kriptokorine, valsnerije in praproti je potrebna le majhna količina svetlobe, zadostuje že dvajset lumnov. Talne rastline potrebujejo veliko več svetlobe, vse do štirideset lumnov. To je navedeno na etiketah: zelena pomeni malo svetlobe, oranžna približno trideset lumnov in rdeča štirideset lumnov. Michel
José
38 sporočila
josé fr
Pozdravljeni, koliko lumnov priporočate na liter vode? Hvala.
audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ali lahko to rampo prilagodim za svoj Aquatlantis 600l z dolžino 2 metra spredaj?
Andy
1 sporočila
andy fr
Pozdravljeni, jaz imam aquatlantis 180 l (80 × 40). Naročil sem to luč, misleč, da bo ustrezala, vendar potrebujem samo držalo, ki se vstavi pod aluminijasto letev. Če imaš pritrditve za cevi t5, t8, potem jo lahko namestiš ali pa z uporabo priloženih obešalnikov.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo