Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje stranišče z dvobarvnim filtrom Zolux Cathy - Različne barve
100% stranke
priporočam ta izdelek
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
grégoire
Pozdravljeni, Kmalu bom sprejel main coon mačko, mislite, da je velikost peskovnika zadostna? Hvala
1 sporočila
clothilde
Pozdravljeni, za Maine Coona bo to verjetno premajhno. Raje izberite večjo posodo, da bo imel dovolj prostora za obračanje.
1 sporočila
yves
Za Maine Coon načrtujte precej veliko.
2 sporočila
françoise
Pravzaprav sem kupil to steljo, da bi vanjo dal zemljo in pesek za svoje kunce, ki tam radi gredo in se igrajo. Za svoji dve mački standardne velikosti in zaradi večjega udobja sem kupil tri stelje (za 2 mački: 3 stelje, torej za 1 mačko: 2 stelji, kar mi je priporočil veterinar) in vzel sem steljo velikosti XXL za mačke pasme maine coon, ker imajo več prostora, udobja (65 x 45 x 50 cm) in mislim, da je to najmanj, kar potrebujejo. Je zaprta, kar omejuje vonjave, z nihajnim prozornim vrati in filtrom na vrhu stelje. Super! Zoomalia prodaja na svoji spletni strani stelje XXL. Priporočam
1 sporočila
marc
Pozdravljeni, imam ragdolla in je dovolj velik glede na to, da je tako velik kot Maine coon. Poznam pa tudi Maine coone, ki niso tako veliki, kot je bilo pričakovano; morda so bili prezgodaj sterilizirani? Enako velja za druge pasme. Morda počakajte nekaj mesecev, da vidite, kakšna bo njegova končna velikost, ali bodite previdni in kupite večjo posodo za pesek.
1 sporočila
doriane
Dober večer, kupil sem ta mačji stranišče za majhnega perzijskega mladička, starega 3 mesece. Glede na velikost njegovih staršev bi morala biti primerna tudi za odraslega perzijskega mačka. Vendar pa za Maine Coon morda izberite večjo velikost. Lep večer in dobrodošli vaši bodoči Maine Coon mački ;)
1 sporočila
anne
Pozdravljeni,Ali je posoda za mačje stranišče lahko dostopna za mucka?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za dva meseca starega mucka bi to lahko bilo malce previsoko, modela Comfort ali Clever pa imata nižji vhod.https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-cathy-clever-pour-chat-p-33580.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-cathy-comfort-xl-grande-taille-p-29653.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, ali je zraven tudi lopatka za posip?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pri tej mačji toaleti ni priložene lopatke za odstranjevanje odpadkov. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
8 sporočila
linda
Pozdravljeni, kakšna je višina mačjega stranišča, prosim?Lep pozdrav, Linda
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije so: G 56 x Š 38 x V 40 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia