Forum za akvaristiko

drsti zlate ribice

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CHRISTIANE
12 sporočila
christiane fr

Pozdravljeni vsi; moji zlati ribici se mrestijo in voda v akvariju postaja belkasta – ali je to normalno in kaj naj storim, da bo voda spet kristalno čista: akvarij 160 l s 15 ZR dolžine približno 18 cm in 1 pleko dolžine 20 cm: kako dolgo traja to obdobje mresta; HVALA vsem za vaše odgovore. Christiane

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Christiane,

ne poznam razloga za barvo vode.

Vendar sem prepričan (ne da bi te želel "prizadeti") v to, da je tvoj univerzum koncentracijski popoln; dejstvo je, da ena zlata ribica potrebuje najmanj 50 l vode, torej za 15 ti prepustim izračun, tvoj plekostomus (razen če ga nisi rešil, da ga ne bi ubil) pa nima kaj iskati v tako majhnem prostoru. Odnesi ga v javni akvarij.

Za lažjo primerjavo si predstavljaj, da celo svoje življenje živiš v sobi veliki 3*2 metrov.

Če želimo akvaristiko izvajati, jo izvajajmo pravilno ali pa je raje ne izvajajmo; ne poslušajmo prodajalcev, ki kot žal veliko ljudi danes mislijo samo na denar.

Za tvoj 160-litrski akvarij, 3 ali 4 zlate ribice in zakaj ne en par ancistrusov.

Akvaristično.

CHRISTIANE
12 sporočila
christiane fr

HVALA za sporočilo, v resnici to ni idealno za moje PR, moram razmisliti drugače. Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo