Vprašanja, razprave o izdelkih

27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali bi to ograjo lahko uporabili za zunanje stopnišče?
Meryem
1 sporočila
meryem fr
Pozdravljeni, Ali ta rampa deluje samo za prtljažnik ali jo je mogoče uporabiti tudi za dvig psa na zadnji sedež Peugeota 308?
Delphine
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, uporabljamo rampo, da naš 12,5-letni labrador zleze na zadnjo sedežno stran avtomobila. To je Peugeot 3008 in širina rampe ustreza. Vendar pa ostaja manj stabilna kot v prtljažniku. Vsekakor mu še vedno pomagamo pri vzpenjanju.
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, tudi jaz sem ga že uporabljal za zadnja potniška vrata z nemškim ovčarjem. Je manj stabilen kot pri prtljažniku, vendar manj visok. Torej, ko ima pes težave pri vstopu skozi prtljažnik, je to dobra alternativa. Vendar pa je potrebna precej široka pločnik za rampo in prostor za psa na koncu rampe.
Katia
1 sporočila
katia fr
Pozdravljeni, moj pes je križanec cane corso in tehta 80 kilogramov. Glede na komentarje se sprašujem, ali bi bila sposobna prenesti težo psa, še posebej zato, ker ima skoraj 10 let in ima težave pri vstopanju v avto. Poleg tega me skrbi, da bi bila širina preozka.
Alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni Imamo malamuta in širina je brezhibna. Tudi jaz sem se bala, da bo preozko, vendar ni tako.
celine
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, kupil sem to rampo za svojega 11-letnega cane corsa in ni nobene težave glede širine in teže. Vendar bodite pozorni na višino vašega vozila; osebno imam terensko vozilo in naklon je nekoliko strm.
Hervé
1 sporočila
hervé fr
Pozdravljeni, imamo 14-letnega border collieja, ki tehta 25 kg. Klanci so zelo dobri po širini, vendar nekoliko strmi (visok avto). Da preprečimo drsenje, smo na utore namestili nedrseče trakove in vse deluje odlično, pes se vzpenja brez težav. Kar zadeva težo velikih psov, mislim, da ni nobenih težav, saj je zelo trdna.
KARINE
2 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, moj pes tehta 45 kilogramov, zato sem previden, ko se povzpne, saj občasno želi skočiti. Pomembno je, da rampo pravilno namestite in psa postavite z glavo naprej, saj je lahko nekoliko ozka, kar je odvisno od tega, kako sproščen in miren je pes pri vzpenjanju ali spuščanju. Čeprav se moj pes vzpenja nekoliko hitro, nisem imel težav s trpežnostjo.
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, s to rampo sem zelo zadovoljna, moj zlati prinašalec ni mogel sam skočiti not in zahvaljujoč temu se mi izogne ​​veliko napora (saj sem ga morala nositi)
DAMIEN
1 sporočila
damien fr
Pozdravljeni. Naš starejši kuža star 14 let in težak 24 kg zdaj težko vstopa v avto. Toda namestimo ga na zadnjo klop, ne v prtljažnik... Ali je mogoče to rampo namestiti na zadnja vrata, tako da lahko dostopa do sedeža? Ali deluje samo za prtljažnik? Hvala!
KARINE
2 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, rampa je široka 39 cm, mislim, da je to odvisno od avtomobila. Na mojem avtomobilu (Chevrolet AVEO) se ne prilega dobro, ker se moja vrata ne odprejo dovolj. Rampo uporabljam za prtljažnik z psom, ki tehta 40 kg.
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ali se ta rampa prilega na C4 Picasso? Hvala za vaše odgovore.
Charly
1 sporočila
charly fr
Pozdravljeni, Imamo precej visok avto in velikega psa (mladega leonbergerja težkega 51 kg) in kljubovalka super drži ter smo z njo zelo zadovoljni.
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
mislim, da ustreza kateremukoli avtomobilu, saj se namesti le na rob prtljažnika, seveda pod pogojem, da gre za peto vrata, ki se odpira navzgor. edino kar sem pogrešal je, da ni prekrita z neke vrste podlogo, ker kljub protizdrsnosti plastična površina drsi za pasje tačke labradorca. ampak je zelo praktična!!!
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni,Redno uporabljamo rampo za našega ameriškega buldoga: Tysona. Da bi ga navadil na rampo, sem jo položil na tla in sem večkrat vodil Tysona po njej, da bi pridobil zaupanje. Potem, ko sem jo prvič namestil na avto, skoraj ni okleval.Naša vozila sta Renault Scenic in Mercedes Viano in rampa je popolnoma primerna, saj se v vsakem primeru nasloni na odbijač ter opira proti montažnemu stiku prtljažnika. Moj sodelavec jo je preizkusil na svojem visokem 4x4 Toyoti in tudi tam je bilo vse v redu.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, imamo velik Scénic, ta rampa se bo popolnoma prilegala vašemu Picassu. Naš starejši pes je potreboval dober teden, da se je navadil, da ne skače več v prtljažnik. Nakupa ne obžalujemo. Prehod vzame sicer malo prostora v prtljažniku, vendar prinaša več udobja in varnosti za našega psa.
Pascale
1 sporočila
pascale fr
Pozdravljeni. To rampo uporabljam vsak dan za mojega Goldena. Imeti Xtrail, torej precej visok prtljažnik. Rampa se preprosto postavi na rob odbijača in pes lahko brez težav vstopi ali izstopi, kar je zelo pomembno. Površina je hrapava, zrnata in pes težko spleza, če je rampa postavljena preveč strmo. Zato sem nanjo pritrdil protizdrsne preproge. Zdaj ni več nobenih težav.
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, imam C4 Picasso in rampa se popolnoma prilega vozilu. Mojega psa (beaucerona) sem večkrat spustil po rampi, ko sem jo položil na tla, da se je navadil na opremo. Ko je bila rampa nameščena na vozilo, se je počutil nekoliko bolj samozavestno.
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Dober večer, to deluje na velikem Scénicu. Samo spodnji del letve je treba blokirati z nogo.
Hugo
2 sporočila
hugo fr
Pozdravljeni, uporablja se za Peugeot 2008 za mladega bernskega planšarskega psa težkega 37 kg. Nobenih težav, ne zdrsne in brez težav vstopi.
Jean-Jacques
1 sporočila
jean-jacques fr
Pozdravljeni, imam Dacia Duster. Naklon se mi zdi nekoliko strm in moj pes B.A. drsi, čeprav se mi zdi površina precej groba. Morda bi morali, tako kot Pascale-P, dodati še kakšno drugo prevleko.
Christian
1 sporočila
christian fr
Imam 4x4 Audi, prtljažnik je raven (brez roba). Nanj položim rampo, ki se ne oprijema, zato pazim, da medtem, ko moj gordon seter vstopa nanjo, ne zdrsne, medtem ko se umestim za njo in vse poteka v redu.
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni, imam Nissan Note, prtljažnik je raven. Moj pes (Labrador težek 35 kg) potrebuje pomoč, da se povzpne v prtljažnik, saj je klancina nekoliko strma. Za spust pa ni težav, pes se znajde sam. Stojim ob strani, da ga pomirim. Sprva sem se malo bala za oblogo, a na koncu ne obžalujem svojega nakupa. Manj napora za mojega psa … in zame.
maryse
2 sporočila
maryse fr
Imamo visok avtomobil, kot je Picasso, in naš labradorec s 44 kg brez težav uporablja rampo. Treba se je postaviti na stran, za vsak primer, ker je naklon malo strm. Vendar pa se rampa dobro postavi in ne drsi.
Maria luisa
1 sporočila
maria luisa fr
Pozdravljeni, da. Zelo sem zadovoljna s to rampo, moja zlata prinašalca sta stara 10 in 9 let in navajena sta, da se z rampo povzpneta v avto, da bi se izognila udarcem v sklepe bokov in prednjih tačk pri spustu iz mojega vozila. Imam Peugeot 206 kombi, prtljažnik je visok, in s pomočjo te rampe lahko udobno izstopata iz prtljažnika brez nenadnega skoka, ki bi lahko poškodoval njune sklepe.
Marie-Pierre
1 sporočila
marie-pierre fr
Pozdravljeni. Imam Dacia Sandero Stepway. Ali je to primerno, ker je avto nekoliko višji?
maryse
2 sporočila
maryse fr
Pozdravljeni, tudi mi imamo visok avtomobil (Fiat 500 Lunge, približno enake višine kot Sandero) in naš labradorec brez težav uporablja rampo. Potrebno je le stati ob strani, za vsak primer, ker je naklon nekoliko strm. Vendar se rampa dobro namesti in ne drsi.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo