Dostava briketov
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
danielle
Pozdravljeni, naročil sem vrečo briketov Hill's, ki naj bi bila dostavljena 22. 06. 2024, vendar to ni bilo mogoče, ker me ni bilo doma, zato sem preložil dostavo na danes. Danes pa prejmem SMS od DPD, ki pravi, da paket ne more biti dostavljen danes. Ko poskušam nastaviti nov datum, dobim odgovor, da je na tej točki nemogoče ponovno načrtovati dostavo. Zato pokličem DPD in mi povejo, da ni nobenih novic o tem paketu od 24. 06. 2024 in mi svetujejo, da stopim v stik z vašo službo. Rad bi hitro prejel ta paket, saj nimam več briketov za moje mačke, poleg tega pa sem že plačal 70,66 €. Hvala, ker ste pripravljeni urediti potrebno.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena, Danielle, Žal mi je za to nevšečnost. Da bi vam kar najbolje pomagali, vas vabim, da se obrnete na našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo v vašem računu: - Moj račun - Oglejte si vsa moja naročila - Storitev za stranke Naši svetovalci vam bodo ob prejemu vaše zahteve zagotovili odgovor in rešitev. Lep dan, Coralie iz Zoomalia