Vprašanja, razprave o izdelkih DOG CHOW Puppy s piščancem za mladičke
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
samantha
Pozdravljeni, ali lahko damo hrano za pse breji avstralski ovčarki?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obveščamo vas, da lahko mladičke brikete dajete tudi nosečim ali doječim samicam. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lauriane
Ali lahko te brikete dam mojemu mladičku belega švicarskega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te brikete lahko brez težav ponudite svojemu mladičku. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
jeanne
Ali so briketi Dog Chow za mladiče primerni za malteškega bišona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Če je vaš malteški bišon mladiček, mu lahko povsem daste te brikete. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, mi lahko poveste, koliko briketov naj dam svojemu pasjemu mladičku boksarju, ki tehta približno 6 kg. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da mu dajete približno 150 g briketov/dan. Opozoriti je treba, da so na vsakem pakiranju briketov navedene dnevne količine, ki jih je treba dati vašemu psu glede na njegovo težo.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da mu dajete približno 150 g briketov/dan. Opozoriti je treba, da so na vsakem pakiranju briketov navedene dnevne količine, ki jih je treba dati vašemu psu glede na njegovo težo.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
elodie
Ali bi bile te brikete primerne za mladiča rotvajlerja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te briketi zadostijo prehranskim potrebam vseh mladičev, zato bi morali biti popolnoma primerni za vašega mladiča rotvajlerja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia