Vprašanja, razprave o izdelkih Dodatni deli za prilagodljiv ograjni sistem Merry, Jolly in Willy
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, kupil sem ogrado, preden so bila vključena vrata. Ali bi bilo mogoče naročiti mrežasta vrata kot dodaten kos? Bilo bi zelo priročno za izpust mojega zajca…
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni, storitvi za stranke sem že postavil isto vprašanje, vendar nikoli nisem prejel odgovora ...
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, žal ta vrata niso na voljo kot dodatni deli, na voljo so le v parkih Merry in Willy. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, škoda, da ni mogoče kupiti le vrat kot dodaten kos. Imam ograjo/zaprto območje, vendar brez vrat, kar ni zelo praktično. Hvala
2 sporočila
jessica
Živjo, kaj je dodatna plošča Willy 35 x 35 cm - 1pc popolnoma siva? Hvala za vaš odgovor vnaprej.
1 sporočila
kelly
Brez da bi bil 100% prepričan, se sprašujem, če ni to mreža.
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, gre za kos kot je Dodatna plošča Willy 35 x 35 cm - 1 kos popolnoma transparenten, vendar v sivi barvi, kmalu jih bomo prejeli. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
3 sporočila
maelle
Pozdravljeni, naročil sem 14 dodatnih panelov za razširitev ograde in nisem prejel dodatnih konektorjev, zakaj ?????
1 sporočila
naima
Pozdravljeni, da, konektorje je treba naročiti posebej.
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali se konektorji lahko uporabljajo na ogradici Jolly, ki sem jo kupil pri vas?
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, da, priključki so združljivi z ogrado Jolly, Merry in Willy. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalie