DIVJI ZAJEC
Posvojili smo divjega zajca in radi bi mu uredili lep ograđeni prostor ali hišico, ki naj bo v celoti iz kovine, ker grize les.
Ne najdem ničesar, kar bi ustrezalo mojim željam, ali lahko prosim dobim nasvet.
Hvala vnaprej za odgovor.
JOELLE.
Živjo Joelle,
Imaš kovinske ograje v kategoriji glodalcev, zajčnike in ograde. Ti niso ustrezni?
Res pa je, da so na spletni strani vsi zajčniki narejeni iz lesa.
Kako si našla svojega zajca?
Se kmalu slišiva!
Najprej hvala, Sandra, za tvoj odgovor. Ti ogradi sta mi všeč, vendar potrebujem tudi vrsto zaščite proti pobegu, ker je naš Sirup resnično prebrisan. Trenutno je v ogradici, za katero sem podvojil spodnjo žično mrežo, da ne bi pobegnil. Dobili smo ga, ko je bil še majhen, naš Westie, Victorine, ga je ujela v njenem brlogu, in obdržali smo ga, saj sta si med njima ves čas poljubčki in velika ljubezen, vendar je Sirup še vedno obdržal svoj divji nagon, in samo jaz ga lahko rokujem. Hvala SANDRA, mogoče se slišiva še kdaj, in kaj pa ti, imaš tudi ti morda zajce ali kaj drugega?
Živjo Joelle,
Imel sem zajca, ampak to je bil pritlikav domači zajec. Zares moraš paziti, da si ne izkoplje poti za pobeg.
Poljubček za Sirop in Victorine
Se kmalu vidimo!
Živjo Sandra,
HVALA za tvoj odgovor, zdiš se prijazna. Še vedno iščem ogrado za Siropa, in če ti ne bi bilo odveč, bi rada slišala tvoje mnenje. Če lahko pogledaš na spletni strani "AU PRIX BON.fr", tam boš našla model "velik zajčnik s streho iz bitumenskih plošč" za 147 EUROV. Če bi okrepila tla z mrežo, tako kot sem to storila za njegov park, misliš, da bi to bilo primerno? Ker veš, čez dan je zunaj v svojem parku, ponoči pa ga prinesemo noter, saj imamo gozd tik pred hišo in nočem, da bi ga napadla kakšna žival. In potem Victo, ko pride noč, gre v svojo kletko, da nam pove, da ga moramo notri. Mislim, da smo malo nora!!!
Se vidiva in hvala Sandra. Če hočeš, ti lahko pošljem fotografijo Siropa in Victa.
Živjo Joelle,
Nisem uspel najti zajčnika, o katerem si mi govorila. Res je bolje, da ga zvečer spravimo noter, saj si ne želimo, da bi ubogi Sirop postal plen! Ampak ne, niste nori, samo noro radi imate svoje živali, in to je zelo dobra stvar!!!
In nikar ne oklevaj objaviti na forumu fotografijo od Siropa in Victorine!
Se kmalu slišimo!
ŽIVJO SANDRA, če želiš, poskusi iskati pod imenom "VELIKI ZAJČNIK S BITUMENSKO STREHO".
mogoče ga boš tako našla. Ampak, prosim, ne smeji se, ne znam poslati slike na forum, poskusila sem včeraj in mislim, da sem preveč nevešča, po e-pošti pa ni problema.
Moram iti z Victom nabirat regrat za Sirop, obožuje to, želim ti lep dan in veselim se, da te spet berem.
JO