Forum za akvaristiko

distributer ??

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
marilyne
2 sporočila
marilyne fr

pozdravljeni, imam akvarij fluval 25l z 5 platiji in umetnimi rastlinami, odsoten bom kakšnih petnajst dni, po vašem mnenju naj namestim samodejni hranilnik in če da, katerega mi priporočate ali jih lahko pustim kar tako? ne pozabite, da je ta akvarij na vrhu zaprt, z le majhno odprtino! hvala vnaprej 

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena Maryline,

bi vzdržala 15 dni brez hrane?

Tukaj je tvoj odgovor.

Drugače pa 5 Platys v 25 l: koncentracijsko.

Akvaristični pozdravi.

marilyne
2 sporočila
marilyne fr

Pozdravljeni, hvala, če sem postavil to vprašanje, je to zato, ker sem prebral, da ni težav pustiti ribe brez hrane 15 dni!!!! Drugače, pri tej vrsti akvarija, kateri razdelilnik mi priporočate, glede na to, da je le majhna odprtina? Hvala

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena Marilyne,

Eheim ima zelo dober hranilnik.

Za vprašanja se vedno obrni na usposobljene osebe.

V prihodnje poskusi povečati svoj obseg, ko boš lahko.

Z akvarističnimi pozdravi.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo