Vprašanja, razprave o izdelkih Thermostat Hygrostat digital Trixie Reptiland

100% stranke

priporočam ta izdelek

50 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Dober večer, je mogoče na ta termostat priključiti 3 svetilke? Če je odgovor pritrdilen, kako to storiti? Ali pa priključiti podaljšek? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni mogoče priključiti treh svetilk, saj je ena od treh vtičnic namenjena za vlažilec zraka. Tri svetilke je možno programirati z združevanjem termostata/higrostata s digitalnim časovnikom: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Thierry
1 sporočila
thierry fr
Pozdravljeni gospod ali gospa, imam termostat znamke Trixie (isti kot tisti zgoraj), vendar ne deluje več. Moje vprašanje: ali jih popravljate ali imate električno shemo tega? Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
V okviru službe za pomoč strankam vas vabimo, da se obrnete na našo službo za stranke, ki se bo povezala z dobaviteljem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Mathieu
2 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni vsi, ali lahko pri digitalnem dvokrožnem termostat/higrostatu priključim dnevno svetilko, grelno svetilko in modro nočno svetilko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ni mogoče priključiti treh svetilk, ker je eden od treh priključkov nastavljen za vlažilec zraka. Tri svetilke je mogoče programirati s kombinacijo termostata/higrostat in digitalnega časovnika: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
david
2 sporočila
david fr
Pozdravljeni, imam težavo s svojim higrometrom, ki kaže 46% in neprestano vlaži terarij. Namestil sem še dva druga higrometra, ki kažeta okoli 85% vlažnosti. Termostat je star približno 2-3 mesece, torej, ali obstaja garancija za te izdelke in kakšni so koraki za uveljavljanje le-te? Hvala vnaprej za odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da za spremljanje vašega naročila neposredno stopite v stik s službo za stranke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
dober večer, navodila v priročniku niso zelo jasna, ali obstaja kakšen video, ki bi natančno prikazal delovanje, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na voljo sta vam dve videoposnetki na našem YouTube kanalu:
https://youtu.be/VCJ9UD2qxAE
https://youtu.be/B66ynZmkyW0

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Wintz
1 sporočila
wintz fr
Pozdravljeni, imam majhne HH, ki utripajo na nivoju vlažnosti, in ne vem, kaj to pomeni, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Funkcija HH je aktivirana, ko je sonda v stiku z vodo. Preveriti morate, da sonda ni v neposrednem stiku z vodo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Emmanuel
1 sporočila
emmanuel fr
Pozdravljeni,

to je precej nujno. Imam terarij z merami 90X45X50 cm za mladega boa starega 3 mesece, ogrevanega s 50W grelnim kablom, ampak bi potreboval dodatno grelno svetilko, saj imam težave z dosego pravilnih temperatur.. Rad bi vedel, če ta termostat omogoča tudi priklop razsvetljave. Potreboval bi tudi informacijo o moči grelne svetilke, ki jo bom potreboval glede na to, da bo delovala skupaj s 50W grelnim kablom. Rad bi poudaril, da nameravam uporabiti keramično žarnico.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko povežete vrvico in grelno svetilko ter uporabite termostat za preverjanje temperature vašega terarija. Moč vaše grelne svetilke bo treba določiti glede na želeno temperaturo in temperaturo vaše sobe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jerome
2 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, ne uspevam nastaviti - ne najdem a3 a4 a5 a6 a7 a8
Ne najdem b3 b4 b5 b6 b7 b8
Ne najdem c3 c4 c5 c6 c7 c8
In ali lahko na eno vtičnico priključimo več naprav, ob upoštevanju največ 400 W skupno? Na primer 2 grelni sijalki po 100 W na vtičnico A, 1 svetilko za razsvetljavo na B in 1 vlažilec na C.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetovali bi vam, da za pomoč pri postopku vzpostavitve storitve kontaktirate našo stranko preko naročila, ki zadeva vaš izdelek.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
remi
1 sporočila
remi fr
Ali ta model omogoča postopno regulacijo temperatur ali pa deluje samo po principu vse ali nič (vklop/izklop)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta model deluje v načinu vklop/izklop. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Michael
1 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta termostat združljiv z vlažilcem RS400 od exo terra in tudi s segrevalno podlogo, hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vsekakor lahko na ta termostat priključite oba izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexandre
3 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, želel bi kupiti ta termostat/hidrostat z dvema tokokrogoma, vendar imam grelno svetilko in grelni kabel in me zanima, ali je možno, da ju priključim hkrati? Če ne, ali obstaja kakšna druga rešitev? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, mogoče je priključiti izdelke, ti bodo uravnavani s termostatsko sondo. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Alexandre
3 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, želel bi kupiti ta termostat/hidrostat z dvema krogoma, vendar se pojavi problem, v mojem terariju imam neonsko luč, grelno svetilko, razpršilec vode in grelni kabel. Ali je možno priključiti hkrati grelno svetilko in kabel? Če ne, katere rešitve so na voljo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, izdelke je mogoče priključiti, ti bodo uravnavani s termostatsko sondo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, možno je priklopiti izdelke, ti bodo regulirani s termostatsko sondo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
steeve
1 sporočila
steeve fr
Pozdravljeni, imam majhno težavo s termostatom, temperatura in vlažnost sta do zdaj delovali dobro. Težava je, da mi ne prikazuje več temperature in vlažnosti, prikazuje mi tole --C° in --% ter utripa. Pritisnil sem na način za ponastavitev (reset), vendar se nič ne spremeni. Imate morda idejo, od kod lahko izvira težava? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prosimo vas, da to zahtevo naredite v sledenju vašega naročila, da lahko izvedemo vračilo za tehnično podporo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Arnaud
2 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, moje vprašanje je, ali lahko priklopim vso svojo opremo, ki obsega grelno svetilko, grelno podlogo, UV cev in vlažilec zraka, na to napravo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, v kolikor želite priključiti preveč naprav (na voljo je samo 3 vtičnice z največjo zmogljivostjo 3 × 400 W) Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
laurette
1 sporočila
laurette fr
Živjo, ali lahko priklopimo keramično grelno svetilko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, na ta nosilec lahko priključite ustrezno svetilko za keramično grelno žarnico. Lepo pozdravljeni, Christelle iz Zoomalia
mélanie
2 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, želel sem izvedeti točno ceno tega izdelka, saj je ob fotografiji označena 66,93 evra, spodaj pa 69,93 evra? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, cena enega izdelka je 69,93 €. Če izberete paket dveh, je cena paketa 133,86 € (kar znaša 66,93 € na enoto). Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, ali lahko priključim 600-vatno grelnik na vtičnico?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, maksimum je 400W.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Florian
1 sporočila
florian fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako naj nastavim, da se moj higrostat vklopi, takoj ko doseže minimalno nastavljeno vrednost (70%), ki si jo želim, vendar z zakasnitvijo 5 sekund in ne deluje neprestano, dokler ne doseže moje nastavitve (70%)? Ker je nekaj čakanja od vklopa do dviga vlage v terariju. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Morate nastaviti več časovnih intervalov po 5 sekund. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
alphonse
1 sporočila
alphonse fr
Pozdravljeni, imam velik problem z higrostatom te naprave. Sprva je delovalo dobro, zdaj pa noče več izklopiti mojega vlažilnika zraka. Ker ga ne izklopi, se po določenem času aktivira varnost in na zaslonu se prikaže HH. Kaj naj storim? Prosim za hiter odgovor, saj je to velika težava za moja terarija in moje živali.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da za pomoč glede naročila pišete na servis preko vašega spremljanja naročila, mi bomo kontaktirali dobavitelja.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Rémy
1 sporočila
rémy fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel ta termostat. Nastavil sem ga (grelna žarnica in svetloba priključena)*ST1 7:00 - ST2 18:00 *T°C dan 31+-1°C - T°C noč 26+-1°C *vrstica A "00:00:00 23:59:59" za neprestano delovanje termostata.*vrstica B "07:00:00 18:00:00" za razsvetljavo od 7:00 do 18:00.*vrstica C "00:00:00 23:59:59" za neprestano delovanje higrostata.*Na alarmu nisem nastavljal ničesar.Mislim, da sem nastavitve opravil, vendar nimam nobenih vrednosti temperature ali vlažnosti pod "ET" in "EH".Sonde ne delujejo? Je morda težava v moji nastavitvi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, morate poskusiti ponastavitev za 5 sekund. Temperatura se mora prikazati tudi brez programiranja. Če to ni tako, gre za napako izdelka in obrnite se na službo za pomoč strankam za vračilo dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
aymeric
5 sporočila
aymeric fr
kakšna je dolžina sond?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Sonda meri 75 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, v primerjavi z verzijo z dvema vtičnicama, je tretja vtičnica rezervirana za upravljanje z vlažnostjo, ali pa jo lahko uporabimo tudi za ogrevanje (na primer za hlajenje medtem ko bi vtičnica 2 služila za ogrevanje)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Nič vam ne preprečuje, da priključite ogrevanje, kjer želite. Nastavitev se nato opravi.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
aurore
1 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, ali omogoča hkratno upravljanje z dnevno nočno razsvetljavo, higrometrijo, pa tudi ločenim virom svetlobe, ki je drugačen od vira toplote (opis na tej točki ni zelo jasen)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta termostat/higrostat lahko povsem upravlja dnevno/nočno razsvetljavo, vlažnost zraka kot tudi drug vir osvetlitve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
amandine
1 sporočila
amandine fr
Dober dan, ali upravlja z razsvetljavo za noč in dan? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, digitalni termostat/higrostat ima resnično dva krogotoka za dnevno in nočno delovanje. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
david
1 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ali obstaja razlika med termostatom REPTI CONTROL PRO 3v1 podjetja Reptil Planet?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Tukaj so razlike:

Digitalni termostat/higrostat znamke Trixie:
• dva vezja za dnevno in nočno delovanje
• za hkratno spremljanje in nadzor temperature in vlažnosti zraka
• vgrajen časovnik, ki omogoča nadzor sistema za namakanje do sekunde natančno (min. cikel 1 sek.)
• do 8 možnih programiranj
• stalni prikaz temperature, v realnem času in izbrana funkcija
• območje od 0 °C do 50 °C
• sprememba nastavitve od 1 °C do 15 °C
• območje nadzora vlažnosti od 20 do 90 %
• uporabno za ogrevanje ali hlajenje
• dolžina kabla: 2 × 180 cm
• vizualni alarm
• maksimalna moč 3 × 400 W
• baterija preprečuje izgubo podatkov v primeru izpada električne energije

Repti control pro 3 v 1 znamke Exo Terra:
3v1-Termostati = Upravljajte različne temperature za dan in noč (priključite kabel, keramično lampo itd.)
-Higrostat = Upravljajte različno vlažnost za dan in noč (priključite vlažilnik, slap itd.)
-Časovnik = Upravljajte razsvetljavo ali katero koli drugo napravo.

Specifikacije:
-Natančnost temperature: +/-1°C, natančnost vlažnosti: +/-5%.
-Temperaturno območje: -20-50°C.
-Območje vlažnosti: 20-90%.
-Najmanjša nastavitev časa: 1 sekunda.
-Obdrži nastavitve tudi v primeru izpada napajanja.
-3 vtičnice
-Popolnoma nastavljiv (več programov za vsako funkcijo).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo