Vprašanja, razprave o izdelkih Diatomejska zemlja PROTECTA v Razpršilniku - 2 velikosti
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
compain
Ali lahko kombiniram sommièresko zemljo z medaljonom, ki ga ponujate, za približno 50,00 €?
2 sporočila
compain
Vračam se k vam, ker sem naletela na "veliko napako, namreč gre verjetno za diatomejsko zemljo PROTECTA? Ker trenutno moja 2 psa sploh nista zaščitena; hvala vnaprej za hitri odgovor, ga. Compain
1 sporočila
océane
Kako pogosto je treba uporabiti na psu in mačkah?
2 sporočila
stéphanie
Enkrat na teden sem prebral, zato to počnem vsak vikend, na njihovih kožuhih in na njihovih preprogah. Za zdaj učinkovito.
1 sporočila
valérie
To počnemo vsake dve dni, vendar ne zelo učinkovito, in ta je zelo zelo fina, zato gre v pljuča, naša in od mačke. Prej sem našel eno manj fino in je bilo boljše. Ampak se ne spominjam več, kje sem jo kupil. Za zdaj resnično nič ne deluje, ne ovratnice, ne pipete, ne suh šampon, niti dezinsekcija stanovanja. Razmišljamo o šamponiranju z vodo in hkrati dezinsekciji stanovanja...
2 sporočila
manon
Ali deluje diatomejska zemlja proti črvom? Če ne, ali mi lahko svetujete naravno sredstvo za razglistenje?
1 sporočila
isabelle
Kremen z diatomejami je učinkovit tudi proti črvom. Ko vaša žival liže svoje krzno, zaužije ga in na ta način se bori proti črvom.