Vprašanja, razprave o izdelkih Dermoscent BIO BALM Negovalni in varovalni balzam za pse

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Megane
1 sporočila
megane fr
Ali se lahko uporablja pri draženju gub na smrčku?
gilbert
2 sporočila
gilbert fr
Načeloma da, vendar pazite, da pes ne pride do gub z jezikom, in masirajte, da balzam prodre.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Izdelek je zelo masten, vendar se zelo dobro in hitro vpije. Odstranite malo, lahko dodate več, kot pa da ga nanesete preveč in tvegate, da ga razmažete povsod. Če obarva, to pomeni, da ste ga nanesli preveč.
daniele
2 sporočila
daniele fr
Pozdravljeni, ali ta krema pušča mastne madeže na tleh ali perilu?
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, izdelek je kljub vsemu masten, zato bo seveda puščal sledi na tleh, mislim da tudi na oblačilih, toda to bo šlo enostavno stran v pralnem stroju.
daniele
2 sporočila
daniele fr
hvala za informacije
magali
1 sporočila
magali fr
Ali je nevarno, če pes liže mazilo hvala
Nadege
1 sporočila
nadege fr
Vzela sem balzam za svojo psičko, ki ima lupus in posledično zelo suho smrček. Nanašam ji ga zjutraj in zvečer, dobro ga vmasiram, ker se takoj začne lizati, vendar to ni problem, saj jih to ne dela bolnih.
Bernard
2 sporočila
bernard fr
Nič nevarnosti v primeru, da ga pes poliže, saj balzam takoj prodre v dermis in ni strupen (glej: moj veterinar). Odličen izdelek za nego blazinic in njihovo hranjenje brez izsuševanja (predvsem poleti zaradi vročine na asfaltu).
alain
1 sporočila
alain fr
Pozdravljeni, dal sem svojemu labradorcu za njegove komolce, celo dlaka je začela ponovno rasti, liže iz radovednosti, nič več, odlično
PASCALE
2 sporočila
pascale fr
Pogosto ji ga nanesem, nato malo spremljam, seveda ga nekoliko poliže, vendar nima nobenih težav in balzam je super za njo.
Valerie
2 sporočila
valerie fr
Bio balzam ni dovolj za sneg in očiščene ceste, ker to peče... Morali boste mu nadeti majhne škornje in pomislite tudi na plašček, če se odpravljate na smučišče.
william
2 sporočila
william fr
Pozdravljeni,
Januarja se odpravljam na sneg in želim zaščititi blazinice svojega bigla. Ali je balzam dovolj ali mi lahko predlagate še kaj drugega? Hvala vnaprej.
Annick
1 sporočila
annick fr
Pozdravljeni, ta negovalna krema sem kupil, da pripravim svojega psa za lov. Super krema, nanesite enkrat zvečer in dobro zmasirajte vse blazinice, te bodo postale gladke in s tem bolj trpežne. Želim vam lep del z uživanjem v snegu s svojim ljubljenčkom.
catherine
1 sporočila
catherine fr
izdelek, preizkušen prejšnjo zimo za mojega cockerja. Balzam je prijeten in se dobro vpije ob nanosu. Blazinice so zaščitene in zdrave. Izkušenj z zimskimi športi nimam, vendar ga redno uporabljam v gozdu. (Drugi predlog je homeopatski izdelek castor equi)
Alison
1 sporočila
alison fr
Pozdravljeni, ta negovalni izdelek uporabljam zelo redno, saj ima moj pes občutljive tačke (rožnate), in je zelo učinkovit. Zato sem ga vzela s seboj na zimske športne počitnice v februarju, toda žal to ni bilo dovolj, saj je imel moj pes krvaveča blazinica na tačkah. Torej, nujno obisk lekarne... Letos bodo majhni čeveljčki zelo dobrodošli.
Bernard
2 sporočila
bernard fr
Bio balzam ne bo dovolj, ker je bolj mehčalni in celilni balzam kot zaščitni. Za zimo izberite winterpad, ki ima to funkcijo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo