Vprašanja, razprave o izdelkih Dennerle Nano Sesalnik mulja
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer sesalne cevi. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer cevi je 1,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
julien
Kakšna je razlika med čistilno zvonco in sesalnikom za blato? Ali sta oba enaka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zvonec premika zemljo bolj intenzivno, da očisti prodnik, medtem ko naš sesalnik posesa bolj po površini. Z uporabo zvonca obstaja nevarnost, da se premeša hranljiva zemlja s prodnikom. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
4 sporočila
anne-marie
Pozdravljeni,
rad bi oddal naročilo, vendar potrebujem nekaj informacij. Tla mojega 20-litrskega akvarija so sestavljena iz hranilnega substrata (majhne gline kroglice, ki se na nekaterih mestih spremenijo v blato), enako velja za moj 70-litrski akvarij in ne uspevam jih očistiti. Ali so blato sesalniki Dennerle zasnovani za to vrsto tal (talne kroglice, ki ne zamašijo sesanja)? Je priložen nosilec za vedro in akvarij? Ali moramo vedno postaviti vedro višje od akvarija? Kateri model naj izberem, če imam visoko akvarijsko sliko 30 cm in kotni akvarij, ki je višji od 60 cm?
Ali imata oba modela enak način delovanja in se razlikujeta le v dolžini cevi? Brez zagona s pomočjo ust? Mi lahko razložite, če je to primerno za moj tip tal in če bi en od modelov ustrezal obema mojim akvarijem?
Kupiti želim samo en model in itak, če ni skladen z obema mojima akvarijema, dajem prednost mojemu manjšemu akvarijskemu sliku, drugi sesalnik pa bo eheim.
rad bi oddal naročilo, vendar potrebujem nekaj informacij. Tla mojega 20-litrskega akvarija so sestavljena iz hranilnega substrata (majhne gline kroglice, ki se na nekaterih mestih spremenijo v blato), enako velja za moj 70-litrski akvarij in ne uspevam jih očistiti. Ali so blato sesalniki Dennerle zasnovani za to vrsto tal (talne kroglice, ki ne zamašijo sesanja)? Je priložen nosilec za vedro in akvarij? Ali moramo vedno postaviti vedro višje od akvarija? Kateri model naj izberem, če imam visoko akvarijsko sliko 30 cm in kotni akvarij, ki je višji od 60 cm?
Ali imata oba modela enak način delovanja in se razlikujeta le v dolžini cevi? Brez zagona s pomočjo ust? Mi lahko razložite, če je to primerno za moj tip tal in če bi en od modelov ustrezal obema mojim akvarijem?
Kupiti želim samo en model in itak, če ni skladen z obema mojima akvarijema, dajem prednost mojemu manjšemu akvarijskemu sliku, drugi sesalnik pa bo eheim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam nakup enega izmed teh dveh sesalnikov: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-aquavac-p-12449.html https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-de-boue-p-15530.html Ni vam potrebno postaviti vedra nad akvarijem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia