Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Dennerle Nano Sesalnik mulja

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ANTHONY
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer sesalne cevi. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer cevi je 1,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julien
2 sporočila
julien fr
Kakšna je razlika med čistilno zvonco in sesalnikom za blato? Ali sta oba enaka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zvonec premika zemljo bolj intenzivno, da očisti prodnik, medtem ko naš sesalnik posesa bolj po površini. Z uporabo zvonca obstaja nevarnost, da se premeša hranljiva zemlja s prodnikom. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Anne-Marie
4 sporočila
anne-marie fr
Pozdravljeni,

rad bi oddal naročilo, vendar potrebujem nekaj informacij. Tla mojega 20-litrskega akvarija so sestavljena iz hranilnega substrata (majhne gline kroglice, ki se na nekaterih mestih spremenijo v blato), enako velja za moj 70-litrski akvarij in ne uspevam jih očistiti. Ali so blato sesalniki Dennerle zasnovani za to vrsto tal (talne kroglice, ki ne zamašijo sesanja)? Je priložen nosilec za vedro in akvarij? Ali moramo vedno postaviti vedro višje od akvarija? Kateri model naj izberem, če imam visoko akvarijsko sliko 30 cm in kotni akvarij, ki je višji od 60 cm?

Ali imata oba modela enak način delovanja in se razlikujeta le v dolžini cevi? Brez zagona s pomočjo ust? Mi lahko razložite, če je to primerno za moj tip tal in če bi en od modelov ustrezal obema mojim akvarijem?

Kupiti želim samo en model in itak, če ni skladen z obema mojima akvarijema, dajem prednost mojemu manjšemu akvarijskemu sliku, drugi sesalnik pa bo eheim.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam nakup enega izmed teh dveh sesalnikov: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-aquavac-p-12449.html https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-de-boue-p-15530.html Ni vam potrebno postaviti vedra nad akvarijem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo