Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni steber za mačje drevo premera 9 cm
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sandrine
Ali imate deblo s premerom 9 in višino 30 cm M10? Videla sem, da obstaja premer 11 v M10, vendar ne 9 v premeru.
2 sporočila
véronique
Pozdravljeni,
Želel bi naročiti 2 nadomestna stebra, vendar ni mogoče spremeniti želenega števila. Poleg tega je navedeno, da stane 21 € in nekaj centov, v moji košarici pa je cena stebra povišana na 27 € in nekaj centov..... Od kje izhaja težava? Hvala za vaš odgovor.
Želel bi naročiti 2 nadomestna stebra, vendar ni mogoče spremeniti želenega števila. Poleg tega je navedeno, da stane 21 € in nekaj centov, v moji košarici pa je cena stebra povišana na 27 € in nekaj centov..... Od kje izhaja težava? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, bi bilo mogoče izvedeti premer vijakov za referenco Št. 53939? Rad bi zamenjal steber svojega mačjega drevesa, ki ima premer 9 cm, za vijake pa 10 mm, mislite, da bi bilo to ustrezno? Hvala vnaprej. Lep pozdrav
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, izmeril sem obseg debla in znaša 40 cm, višina pa 40 cm. Kako naj pretvorim v premer glede na vašo razpoložljivost? Hvala za vašo pomoč, Amandine
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za merjenje premera je najlažje razstaviti steber, ki ga želite zamenjati, in izmeriti na vrhu. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer vijakov s referenco 53942. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vijaki za to referenco imajo premer 10 mm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
clara
Pozdravljeni, kakšen je premer vijaka za stebriček s referenčno številko 53942? Ne ustreza mojim vijakom 8 mm.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da vzpostavite stik z našo poprodajno službo preko e-poštnega naslova [email protected]. Stopili bodo v stik z dobaviteljem, da vam pošljejo vijake ustreznega premera, če bo potrebno. Z lepimi pozdravi, ekipa Zoomalia
1 sporočila
juan
Želel bi izvedeti premer vijakov za pritrditev debla s referenco 53982. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer je 8 mm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia