Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni steber za mačje drevo premera 9 cm

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Ali imate deblo s premerom 9 in višino 30 cm M10? Videla sem, da obstaja premer 11 v M10, vendar ne 9 v premeru.
Véronique
2 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni,

Želel bi naročiti 2 nadomestna stebra, vendar ni mogoče spremeniti želenega števila. Poleg tega je navedeno, da stane 21 € in nekaj centov, v moji košarici pa je cena stebra povišana na 27 € in nekaj centov..... Od kje izhaja težava? Hvala za vaš odgovor.
caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, bi bilo mogoče izvedeti premer vijakov za referenco Št. 53939? Rad bi zamenjal steber svojega mačjega drevesa, ki ima premer 9 cm, za vijake pa 10 mm, mislite, da bi bilo to ustrezno? Hvala vnaprej. Lep pozdrav
Amandine
1 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, izmeril sem obseg debla in znaša 40 cm, višina pa 40 cm. Kako naj pretvorim v premer glede na vašo razpoložljivost? Hvala za vašo pomoč, Amandine
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za merjenje premera je najlažje razstaviti steber, ki ga želite zamenjati, in izmeriti na vrhu. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer vijakov s referenco 53942. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vijaki za to referenco imajo premer 10 mm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Clara
2 sporočila
clara fr
Pozdravljeni, kakšen je premer vijaka za stebriček s referenčno številko 53942? Ne ustreza mojim vijakom 8 mm.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da vzpostavite stik z našo poprodajno službo preko e-poštnega naslova [email protected]. Stopili bodo v stik z dobaviteljem, da vam pošljejo vijake ustreznega premera, če bo potrebno. Z lepimi pozdravi, ekipa Zoomalia
juan
1 sporočila
juan fr
Želel bi izvedeti premer vijakov za pritrditev debla s referenco 53982. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer je 8 mm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo