Vprašanja, razprave o izdelkih Raziskovalni paket priboljškov IAKO in igrače za glodavce z BREZPLAČNIMI magneti

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Zdravo, ali je ta komplet primeren za podgane? Hvala vnaprej.
Joffrey
1 sporočila
joffrey fr
Pozdravljeni, ali je ta komplet lahko tudi za hrčka oziroma ne, hvala
Ophelie
1 sporočila
ophelie fr
Mislim, da je, svojim sem dala nekaj priboljškov in to mu je bilo všeč, ostalo pa sem dala svojim zajcem. Če vaš hrček rad grize les in priboljške, mu bo to verjetno všeč.
AURORE
2 sporočila
aurore fr
Da, to je brezhibno za hrčka. Imam sirskega hrčka in obožuje priboljške.
Laure
3 sporočila
laure fr
Ja, možno je. Ker komplet ni povsem primeren za zajce (semena so prepovedana), to izkoristim za svojega hrčka, ki uživa.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo