Vprašanja, razprave o izdelkih Dailys Piščančje tačke za pse - paket 5

89% stranke

priporočam ta izdelek

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
Pozdravljeni, Kolikokrat to dajete svojemu psu? Ali to povzroča debelost? Imam mlado sterilizirano psičko, zato se bojim.
kevin
1 sporočila
kevin fr
Občasno. Na primer po dolgem sprehodu se usede v svojo košaro in zaspi.
ELIETTE
2 sporočila
eliette fr
Pozdravljeni, Svoji Vanilli to dajem 1 do 2 krat na teden, stara je 3 mesece in 17 dni in je odlično za njene zobe ter čiščenje zob.
ELIETTE
2 sporočila
eliette fr
Pozabil sem omeniti, da ne, to ne povzroča debelosti in to mu dam kot nagrado ali ko se vrnem po eni uri odsotnosti na primer.
chantal
5 sporočila
chantal fr
občasno moj beauceron obožuje, vendar bodite previdni, ker pes mojega sina, avstralski ovčar, tega ne prenaša
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
@Chantal Ko pravite, da avstralski ovčar ne prenaša, govorite o prebavi?
chantal
5 sporočila
chantal fr
da, bruha
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
@Chantal Vseeno bom poskusila z mojo, da vidim, če je nanjo intolerantna, potem bom jih dala nekomu drugemu.
chantal
5 sporočila
chantal fr
imate prav, vzemite majhno količino za poskus, srečno
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, veste, koliko časa se lahko to ohrani?
Aline
1 sporočila
aline fr
Pakirano je vakuumsko, zato od trenutka, ko ga ne odprete, ga morate verjetno lahko hraniti eno leto. Poskusite ga shraniti v posodo, ko ga odprete, osebno tukaj z mojim psom, ji je zelo všeč, zato je hitro porabljeno.
elise
2 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, dokler embalaža ni odprta, menim, da testenine ostanejo dolgo dobre (več mesecev). V nasprotnem primeru se ponavadi zmehčajo ali postanejo bolj elastične.
Ashley
2 sporočila
ashley fr
Živjo, ali mačke lahko to zaužijejo?
Nicolas
2 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, moji psi, od majhnih do velikih, to uživajo. Če imajo mačke to rade, mislim, da ni škodljivo, saj je naravni izdelek.
Julie
3 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, odsvetujem za mačke, ker je zelo trdo, in mislim, da ni primerno. Moj mali pes tega ni mogel pojesti, zato mačka...
Celine
1 sporočila
celine fr
Kot je navedeno, so to pasji priboljški, kar je veliko pretrdo za mačko
Sylviane
1 sporočila
sylviane fr
Mislim, da ja
Ilona
1 sporočila
ilona fr
Mislim, da da, vendar ne v celoti. Moja mačka ima prav tako rada tovrstne izdelke, ki jih dajem svojemu psu ... že je poskusila ovčjo sapnico, goveja pljuča in še kaj. Ona je prva, ki pride, ko se dotaknem tovrstne vrečke ^^ Zato sem ji na koncu začela kupovati majhne ribe (šprate) in ona krade koščke iz vrečk za pse!
chantal
5 sporočila
chantal fr
Ne, to je pretežko, izognite se
brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, kakšen je odstotek surovih beljakovin?
Nicolas
2 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, na embalaži piše 37,6 % surovih beljakovin

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo