Vprašanja, razprave o izdelkih Dailys Piščančje tačke za pse - paket 5
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
11 sporočila
tiffanie
Pozdravljeni, Kolikokrat to dajete svojemu psu? Ali to povzroča debelost? Imam mlado sterilizirano psičko, zato se bojim.
1 sporočila
kevin
Občasno. Na primer po dolgem sprehodu se usede v svojo košaro in zaspi.
2 sporočila
eliette
Pozdravljeni, Svoji Vanilli to dajem 1 do 2 krat na teden, stara je 3 mesece in 17 dni in je odlično za njene zobe ter čiščenje zob.
2 sporočila
eliette
Pozabil sem omeniti, da ne, to ne povzroča debelosti in to mu dam kot nagrado ali ko se vrnem po eni uri odsotnosti na primer.
5 sporočila
chantal
občasno moj beauceron obožuje, vendar bodite previdni, ker pes mojega sina, avstralski ovčar, tega ne prenaša
11 sporočila
tiffanie
@Chantal Ko pravite, da avstralski ovčar ne prenaša, govorite o prebavi?
5 sporočila
chantal
da, bruha
11 sporočila
tiffanie
@Chantal Vseeno bom poskusila z mojo, da vidim, če je nanjo intolerantna, potem bom jih dala nekomu drugemu.
5 sporočila
chantal
imate prav, vzemite majhno količino za poskus, srečno
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, veste, koliko časa se lahko to ohrani?
1 sporočila
aline
Pakirano je vakuumsko, zato od trenutka, ko ga ne odprete, ga morate verjetno lahko hraniti eno leto. Poskusite ga shraniti v posodo, ko ga odprete, osebno tukaj z mojim psom, ji je zelo všeč, zato je hitro porabljeno.
2 sporočila
elise
Pozdravljeni, dokler embalaža ni odprta, menim, da testenine ostanejo dolgo dobre (več mesecev). V nasprotnem primeru se ponavadi zmehčajo ali postanejo bolj elastične.
2 sporočila
ashley
Živjo, ali mačke lahko to zaužijejo?
2 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, moji psi, od majhnih do velikih, to uživajo. Če imajo mačke to rade, mislim, da ni škodljivo, saj je naravni izdelek.
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, odsvetujem za mačke, ker je zelo trdo, in mislim, da ni primerno. Moj mali pes tega ni mogel pojesti, zato mačka...
1 sporočila
celine
Kot je navedeno, so to pasji priboljški, kar je veliko pretrdo za mačko
1 sporočila
sylviane
Mislim, da ja
1 sporočila
ilona
Mislim, da da, vendar ne v celoti. Moja mačka ima prav tako rada tovrstne izdelke, ki jih dajem svojemu psu ... že je poskusila ovčjo sapnico, goveja pljuča in še kaj. Ona je prva, ki pride, ko se dotaknem tovrstne vrečke ^^ Zato sem ji na koncu začela kupovati majhne ribe (šprate) in ona krade koščke iz vrečk za pse!
5 sporočila
chantal
Ne, to je pretežko, izognite se
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, kakšen je odstotek surovih beljakovin?
2 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, na embalaži piše 37,6 % surovih beljakovin